Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Nisan 2018

Fatma Kıratlı, Bağcılar’da yeniden AK Kadınların Başkanı

AK Parti Bağcılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde yeniden aday olan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı’nın yeniden seçildi…

AK Parti Bağcılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı’nın yeniden seçildiği ve Divan Başkanlığı’nı İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Yıldız Konal Süslü ’nün yaptığı kongreye Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Bağcılar kadın teşkilatları katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı Fatma Kıratlı, “Kongrenin açılış konuşmasını yapan İşte bu salon da gördüğümüz Ak Kadınlar bütün bunların mücadelesine verilen kadınlar onlar bu davanın öznesidir… Bir yapı taşı vazifesi gören büyük kadın kolları teşkilatı içerisinde görev alan Bağcılar kadın kolları teşkilatı…

Teşkilatım, kardeşlerim, yol arkadaşlarım ve dava arkadaşlarım bu uğurda; kar demediniz, kış demediniz, yağmura, çamura aldırış etmeden her çalışmada yer aldınız.

Ailenizden belki evlatlarınızla feragat ettiğiniz.

Zenginin, fakirim, eğitimli ya da değilim diye düşünmediniz, koştunuz koşuşturdunuz tek menfaatiniz Allah rızası oldu. Ülkenin bekası için çalışan sizleri yeri ve hatırı bende büyük. Siz büyük insanlar aydınlık kadınlarımız değerli teşkilatım, görev yaptığım süre içerisinde şevkati, samimiyeti, merhameti Vefa’yı emeği her iki karşılıksız sevmeyi bu uğurda mücadele etmeyi öğrendiğim.

Adı da dönül davası da AK KADINLAR bu yol sizinle güzel.

Hayırlara sizlerin elleriyle vesile olmak yeni sürecimiz de yine kardeşçe büyük başarılara imza atmak temennisi ile kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bugün kadın kolları teşkilatımızın buralara gelmesini emeği geçen kurucu Kadın Kolları Başkanımız Sayın Canan Doğru hanımefendiye, beraber birçok çalışmaya imza attığımız kendisinden görevi devraldığım sayın Neriman Özlü hanımefendiye, bizi her platformda destekleyen Gençlik Kolları eski başkanlarım Sayın Abdullah Özdemir beyefendiye, Sayın Dursun Tilki beyefendiye ve yeni başkanımız Sayın Sinan Erdem Arslan beyefendiye ve ekiplerine, Tüm çalışmalarımızda yanımızda olan desteklerini esirgemeyen Bağcılar’ın abisi Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı’ya ekibine çok kıymetli eşi Emine Çağırıcı ya,B6 yıl boyunca birlikte görev yaptığımız kendisinden birçok şey öğrendiğimiz ve desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanımız Sayın İsmet Öztürk beyefendiye ve değerli eşi Sayın Dürdane Öztürk hanımefendiye, kadının siyasetteki duruşuna yeni bir vizyon katan, kendisinden her zaman güç ve feyz aldığım bu yolda kendisi ile çalışmaktan gurur duyduğumuz, bugün buraya gelerek bu coşkuyu bizimle paylaşan değerli İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Şeyma Döğücü ve ekibine, bu davada beraber yürüdüğümüz yönetimim, mahalle başkanlarım ve mahalle yönetimlerim Bağcılar’ın cefakar fedakar bayanları hepinize çok ama teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun” dedi.

selyus