Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Şubat 2015

Gaye Zayıf, çıtayı yükseltmeye devam ediyor

İstanbul Teşkilatları gelecekte önü açık, ilçesine hakim bir kadın lider kazandı. Beykoz’da 17 bin kadın üyenin başkanlığını yapan Gaye Zayıf, ekibiyle yaptığı örnek çalışmalarla çıtayı yükseltmeye devam ediyor.

Bu haber çok kısa zamanda önemli çalışmalara imza atmış, siyasi geleceği parlak bir başarılı bayanı anlatıyor. Lider özelliği ve yeteneği olan bu bayan, daha henüz başkanlığı tebliğ edilmemişken bile kadın kollarına hakim olup saygınlığını kazanmasını da çok iyi bildi. İlçesinin Kadın Kolları Teşkilat Başkanı iken çalışmalarını yakın mercek altına alıp haber yaptığımız Gaye Zayıf, örnek icraatlara imza atmaya devam ediyor. 12 Ocak 2015 tarihinde AK Parti Beykoz Kadın Kolları 4. Olağan İlçe Kongresi’nde Beykoz Kadın Kolları İlçe Başkanlığına seçilen Gaye Zayıf, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının “Üşüyorum, Yardım Edin!” kampanyasında Beykoz’u ekibiyle birlikte adeta tarayarak kampanyaya önemli destek verdiler.

BİR TUŞLA BİR KAÇ DAKİKADA 370 OY

Bunların yanı sıra önemli icraatlara imza atan Başkan Zayıf, sitemizin anketine katılarak birkaç dakika içinde 100’lerce kadın kolları ekibini harekete geçirme başarısını gösterdi. İstanbul takipte internet haber sitemizde birkaç gün önce başlattığımız ‘Anadolu Yakası’nda yılın en başarılı belediye başkanı’ anketimize sadece bir tuşla 370 insanı bir anda çağırabilmek öyle her yiğidin harcı değil. Bizde, Anadolu Yakasının en etkili haber sitelerinden biri olarak bu başarılı ekibi ilçede bir ziyaret edelim dedik. Kadın Kolları toplantısından önce kendisiyle görüştüğümüz Başkan Gaye Zayıf, özellikle ekip mantığına inandığını ifade etti. Kongrede oluşturduğu yönetiminde takım ruhunun hakim olduğunu, bir birinden gayretli ve yetenekli onlarca kadını biraraya getirmenin faydalarını gördüğünü söyledi. AK Parti Beykoz Kadın Kolları İlçe Başkanlığını başarıyla yürüten Gaye Zayıf, “Anketle ilgili bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Beykoz Teşkilatımız ve Beykoz Belediye Başkanımız sayın Yücel Çelikbilek önlerde olmalıydı. Bende hiç zaman kaybetmeden mahalleler dahil tüm kadın kolları ekibime link gönderip bir not yazdım. Çok şükür çok kısa bir zamanda yüzlerce oy ankette yerini aldı. Kurduğunuz kadro; ekip mantığını bilirse, sizin işiniz çok daha kolaylaşıyor. Ben yönetimimden son derece memnunum. Böyle güzel bir ekibe sahip olduğum için ne mutlu bana. Önümüzde çok önemli bir genel seçim var. İnşallah ana kademe, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımızla bir bütün olup bu seçimden de anlımızın akıyla çıkacağız” dedi. 

Etiketler:
selyus