Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Mayıs 2015

Gaye Zayıf’tan ince düşünce

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları toplantısında duyguların tavan yaptığı anlar oldu. O anları yaşatan, toplantı masasını ekibinin sayısınca orkide saksılarıyla donatan Başkan Gaye Zayıf’tan başkası değildi.

İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde “Anneler Günü” kutlandı. Ancak Beykoz’da ince düşünceyle bir başka güzel kutlandı. AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, bugünkü yönetim kurulu toplantısında öyle bir şey yaptı ki o anı yaşamak gerekirdi. Toplantı başlamadan önce orkide çiçekleriyle masanın üstüne adeta donattı. Her bir yönetim kurulu üyesinin önüne saksı içinde bir orkide. Beykoz İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri toplantı salonuna girdiklerinde şaşkınlık içinde yerlerine geçtiler. Bu arada Kadın Kollarının nazik başkanı Gaye Zayıf, “Evet arkadaşlar, toplantımız başlamadan önce hepinizin “Anneler Günü” tebrik ederim dedi. Tabi salonda duygusal anlar yaşandı. Gözleri dolanlar, mutluluktan çığlık atanlar ve en önemlisi de başkanlarının bu jesti karşısında bu motivasyon bizi 7 Haziran seçimlerine kadar götürür diyenler oldu. Ayrıca bütün yönetim kurulu üyeleri hep birlikte, zarif düşüncesinde dolayı başkan Zayıf’a teşekkür ettiler.

İYİKİ VARSINIZ

Türkiye’nin gücüne güç, umuduna umut katan, yalnız kendi çocuklarının değil, tüm mazlumların anaları olan, yeri geldiğinde öğretmen, yeri geldiğinde terzi, yeri geldiğinde aşçı olan, bir eliyle beşiği, bir eliyle Beykoz’u sallayan ‘GÜÇLÜ TÜRKIYE’NİN GÜÇLÜ AK ANNELERİ’, “Anneler Günü”nüzü gönülden kutluyor, Yeni Türkiye’ye doğru yürüdüğümüz bu kutlu davada kolaylıklar ve zafer diliyorum. İyiki varsınız..” dedi.

Etiketler:
selyus