Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Mayıs 2017

Gaye Zayıf’tan ‘Lider Kadın’ duruşu

Beykoz’un başarılı siyaset kadını AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, ‘Anneler Günü’nde tüm ekibinin evlerine ayrı ayrı bir demet çiçek göndererek ‘Anneler Günlerini kutladı.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, yine yaptı yapacağını! Kadınları ilgilendiren özel günlerde yönetim kurulu ve mahalle kadın teşkilatlarına hediyeler göndererek veya toplantılarda takdim ederek morallerini yüksek tutan ve motive eden Başkan Zayıf, bu son ‘Anneler Günü’nde tüm ekibinin evlerine ayrı ayrı üstünde not yazılı bir demet çiçek göndererek ‘Anneler Günlerini kutladı. Çok ince ve nazik düşüncesinden dolayı da ekibinin büyük taktirini toplayan Gaye Zayıf’ın Beykoz’da ki büyük başarısı da güçlü ekibiyle kolektif hareket etmesinden kaynaklanıyor. İlçede hayata geçirdiği projelerle İstanbul kadın teşkilatlarına örnek icraatları da olan Başkan Zayıf’a ekibinden teşekkür cevapları gecenin ilerleyen saatlerine kadar ardı ardına devam etti.   

BAŞKAN ZAYIF’TAN İNCE DÜŞÜNCE

Yönetim Kurulu Üyeleri’ne bir demet çiçek gönderen AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, çiçeğin üzerine: “Değerli yol arkadaşım… Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek, tarif et derlerse; Hiç düşünmeden AK Kadınlar derim… Tüm mazlum çocukların annesi, anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” diye bir not bıraktı.

    

selyus