Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Şubat 2018

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İstanbul’un AK Kadınlarına tecrübelerini aktardı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nın, Abant’ta düzenlediği ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı…

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, Abant’ta ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenledi. Çok verimli geçen ve AK Parti’nin ileri gelen büyükleri ile milletvekillerinin katıldığı toplantıda özellikle teşkilat bilinci ve insan odaklı siyaset üzerine duruldu.
İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile İlçe Kadın Kolları Başkanlarının katıldığı toplantıda ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin ‘Zeytin Dalı Harekatı’ Afrin Operasyonu unutulmadı.
İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ta katılarak bir konuşma yaptı. AK Parti’de siyaset yapmanın ayrıcalığından bahseden Ataş, İstanbul’un AK Kadınlarına tecrübelerini aktardı.

Erkeklere oranla zor şartlarda sahada uğraş veren kadın teşkilatlarını her zaman önemseyen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda emeği geçenlere ve katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılımlarından dolayı çini üzerine işlenmiş plaket takdim etti.

selyus