Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Nisan 2018

Hanefi Dilmaç, Mustafa Gürkan’a toz kondurmadı

 

AK Parti Beykoz İlçe Başkan Adayı Hanefi Dilmaç, aralarında İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin de olduğu yerel basınla bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli siyaset adamı Dilmaç, toplantıda kendisini özetle tanıttıktan sonra AK Parti Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi ile ilgili bilgiler verdi. Mevcut İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’a haksız eleştirilerde bulunan yerel basına yerinde ve isabetli cevaplar veren Dilmaç, ilçe başkınına toz kondurmadı.

Basın toplantısında AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, İlçe Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Temel, İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Zafer Aslan da hazır bulundu.

DİLMAÇ, MUSTAFA GÜRKAN’A TOZ KONDURMADI

Şu anki İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’a sataşan ve eleştiren gazetecilere cevap veren Hanefi Dilmaç, “Mustafa Gürkan başkanlığındaki yönetim 3 seçim ve birde darbe geçirdi. Hepsinden de anlının akıyla çıktı. Başkan Gürkan göreve geldiğinde bayrağı daha da yukarılara çıkararak yüzde 54 oy aldı. Beykoz’a çok güzel hizmetleri var. Ben sizin eleştirilerinize katılmıyorum” dedi.

“MUSTAFA GÜKAN’DAN ENE GÖRMEDİM”

İlçe Başkan Adayı olmadan teşkilatın teveccühü ile temayülde ciddi sayılacak oy aldığını belirten Dilmaç, “İlçe Başkanlığı için adaylığım açıklandıktan sonra İlçe Başkanımız Mustafa Gürkan’dan asla olumsuz bir şey ve ‘Ene’ görmedim. Abi kardeş hukukumuzu eskiden olduğu gibi sürdürdük. Başkan Gürkan, süreci çok iyi götürdü. Beni önere etti. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.

“BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM”

Başarılı olacağına inandığını ifade eden Hanefi Dilmaç, “Beykoz’da kuracağım yönetimle asil yedek diye bakmayacağım. Benim için 38 kişilik yönetim vardır ve hepsi aynı değerdedir. Güçlü bir kadro kurarak Beykoz’da başarılı olacağımı düşünüyorum. Kongrenin akabinde ekibimizle birlikte hep sahada olacağız” diye konuştu.

Nasıl bir çalışma yürüteceksin sorusuna cevaplandıran Dilmaç, “Beykoz’da nasıl Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer etkenlerin bizi desteklemesini bekliyorsak, basının da bizi desteklemesini bekliyoruz.”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile aralarında bir sorun olduğunu ve görev sürecinde bir sıkıntı çıkacak mı sorusuna? cevap veren Hanefi Dilmaç, “Yücel Başkanımızla aramızda sorun olduğu söyleminize katılmıyorum. Yücel Çelikbilek ile olan gönül ilişkimizi kimse hayal bile edemez. İnsanlar konuşsun dursun”  dedi.

İlçe başkanı olunca belediye başkan adaylığı önü kapandı mı sorusuna? Dilmaç, “Büyüklerimiz takdir ederse Beykoz’da iki dönem ilçe başkanlığı yapmak istiyorum” diye cevap verdi.

 

selyus