Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Nisan 2016

Hasan Can’ın ekip ruhu

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinde “Özel Onur Ödülü” alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bizlerinde takipçisi olduğu İstanbul Takipte’nin Ümraniye’ye 7 ödül vermesi tesadüf değildir” dedi. Başkan Can’ın Ümraniye’de çok iyi bir ekip ruhunu yakaladığı da ortaya çıkmış oluyor.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin ikincisini düzenlediği “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesine yoğun bir katılım oldu. 17 ayrı dalda ödüllerin verildiği gecede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Kurucu Üyesi, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır’la birlikte Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da ‘Özel Onur Ödülü’ aldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinin ikincisi gerçekleşti. Ödül gecesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın yanı sıra, TBMM Komisyon Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Hasan Turan, AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İffet Polat, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, kendi alanında ödül alanlar, AK Parti Anadolu Yakası İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Teşkilatları, İstanbul Takipte Haber Sitesi okurları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    

İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesi’nin ikincisini düzenlediği “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinde ‘Özel Onur Ödülü’nü alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “İstanbul Takipte Haber Sitesi Sahibi Hüseyin Yelkenci’yi, böylesine anlamlı bir program düzenlediği ve tüm teşkilatları bir araya topladığı için tebrik eden Başkan Hasan Can, “Geçen yıl düzenlenen gecede de ödüle layık görüldüklerini söyledi. Başkan Hasan Can, “Bizlerinde takipçisi olduğu İstanbul Takipte’nin Ümraniye’ye 7 ödül vermesi tesadüf değildir. Demek ki Ümraniye’de güzel işler yapılıyor, bunlarda sitede haber oluyor ve bu haberlerde en çok okunanlar listesine giriyor” dedi. Ödülümüzü AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Ataş’ın elinden almakta ayrı bir onurdur dedi. Başkan Can, “Bu geceyi organize edenlere teşekkür ediyor, ödül alan herkesi tebrik ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. 

ÜMRANİYE’NİN GURUR GECESİ

ÖZEL ONUR ÖDÜLÜ

Hasan Can (Ümraniye Belediye Başkanı)

ALANINDA İZ BIRAKAN İLÇE BAŞKANI

Av. Enver Sedat Çakıroğlu (AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı)

ALANINDA İZ BIRAKAN İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

Mukaddes Bilgin              (AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı)

ALANINDA İZ BIRAKAN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

Mustafa Yasın Çakar         (AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı)

ALANINDA İZ BIRAKAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI

Mustafa Küçükkapdan     (Ümraniye Belediyesi)   

Av. Serap Eşit Elveren     (Ümraniye Belediyesi)

Maliki Ejder Batur           (Ümraniye Belediyesi)

selyus