HDPKK’lılar AK Parti’li gençlere saldırdı

HDPKK’lılar Ataşehir’de terör estirdi. Bir grup AK Parti’li genç kendilerine verilmek istenen HDPKK broşürü almayınca terörist seviciler tarafından saldırıya uğrayarak darp edildiler.

Olay, Ataşehir Necmettin Erbakan Caddesi’nde 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde bulunan AK Parti standına gelen bir grup HDP’li, ellerinde broşürleri AK Parti’li gençlere vermek istedi. AK Parti’liler ise istemediklerini belirtti. Durum karşısında öfkelenen HDP’liler AK Partililer ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. HDP’liler kavga sırasında AK Partili gençleri sopalarla yaraladı. Olay yerine çok sayıda resmi ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri, kavga sonrası Ataşehir Belediyesi Kültür Merkezi içerisine saklanan korkak HDP’lileri çıkararak polis arabasıyla uzaklaştırırken olay sonrası toplanan kalabalığı da dağıttı.

Darp edilen gençleri ziyaret eden AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Özcan, “Bizi yolumuzdan hiçbir şey alıkoyamaz. Bunların yaptığı bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyor, gençlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Özcan’ın ziyaret sırasında İlçe Kadın Kolları Bakanı Neslihan Yurtdagül de yanında bulundu.

selyus