Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Şubat 2016

Hurşit Yıldırım’ın duygulandığı toplantılar

AK Parti Kadıköy’ün gamzeli başkanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, Kadıköy İlçe Kadın Kolları ve İlçe Genlik Kolları toplantılarına katılarak nostalji bir akşam yaşamış oldu. Hem kadın kolları hem de gençlik kolları ekipleri Milletvekili Yıldırım’a ‘evine hoşgeldin’ diyerek karşıladı.

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları ile İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantılarının önemli bir konuğu vardı. İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantı ile siyaset başladığı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar’ın liderliğinde gerçekleşen gençlik kolları toplantısına katılan Kadıköy’ün medarı iftiharı, İstanbul’un gamzeli Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, 12 yıl siyaset yaptığı binada ve birçok önemli kararları aldığı toplantı salonuna girince bir hayli duygulandığı gözlendi.

Her iki toplantıda da hem duygulu hem de esprili konuşmalar yapan Yıldırım, görev yaptığı yıllarla ilgili kısa kısa bilgiler aktardıktan sonra TBMM’deki çalışmalarından bahsetti.  

Siyasete Kadıköy Teşkilatında başlayan ve sırasıyla 2002-2004 yılları arasında Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2003 Siirt Seçimlerinde Siirt/Pervari SKM Başkanlığı, 2004-2009 yılları arasında Kadıköy Belediye Meclis Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı, 2009-2011 yılları arasında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009 yılında Anadolu Yakası Seçim İşleri Bölge Başkanlığı, 2011-2014 yılları arasında Kadıköy İlçe Başkanlığı, 2014 Yerel Seçimler Kadıköy Belediye Başkan Adayı, 2014 yılı Kadıköy İlçe Başkanlığı, 7 Haziran Genel Seçimleri AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adaylığı, 1 Kasım Genel Seçimleri AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adaylığı, 2 Kasım 2015 İstanbul Milletvekili olan Av. Hurşit Yıldırım, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyon Başkan Vekili görevini yürütmektedir. Yıldırım, TBMM’nin çalışkan ve sürekli devamlılığı olan milletvekili olması hasebiyle taktir edilmektedir.

 

selyus