Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Nisan 2018

Hüsamettin Şanal, Milletvekili Aday Adayı

Erken seçim kararının ardından Türkiye’de olduğu üzere İstanbul’da da çok yoğun hareketlilik var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı basın toplantısında 24 Haziran tarihinde erken seçim açıklamasın ardından tecrübeli ve ‘Milli Görüş’ kökenli siyaset adamı Hüsamettin Şanal, AK Parti’den İstanbul 1. Bölge 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı. Şanal’ın Refah Partisi’nde başlayan siyasi hayatı AK Parti’de devam etti.

STK VE YEREL YÖNETİCİLİK TECRÜBESİYLE ÖNE ÇIKAN İSİM

Belediye Başkanlığı da yapan Hüsamettin Şanal, adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: ”24 Haziran genel seçimleri ile birlikte bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bu sistem değişikliğinde meclis’in güçlenmesi ve kanunların yapımında meclis iradesinin ön plana çıkması, yapılacak olan seçimleri hayati derecede önemli hale getiriyor. Otuz yıllık kamu deneyimim, çalışma hayatı ile ilgili sendikal birikimim, STK ve yerel yöneticilik tecrübelerimle yeni sistemle entegre olarak ülkeme ve milletime faydalı olacağıma yürekten inanıyorum” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak dava adamı, ‘Milli Görüş’cü Hüsamettin Şanal’a çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileriz.

selyus