Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Mayıs 2018

İbrahim Taşel ve eğitim camiasından Veysi Akay’a tam destek

AK Parti İstanbul teşkilatlarının tecrübeli ve sevilen siyasetçisi Veysi Akay, 27. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladıktan sonra Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı, Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve eğitim camiasının tam desteğini arkasına alarak güven tazeledi. Eğitim camiasının ağır toplarıyla bir toplantı düzenleyen Akay, bu hassas ve özel süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.

Veysi Akay’a destek toplantısına Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı, Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, ÖZKUR-BİR Genel Başkanı Hami Koç, Semerkant Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Dayıoğlu,  Fatih Sultan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bacanlı, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat Yavuz, Bir çok eğitim kurumu sahibi ve yöneticileri ile eğitim camiasının ileri gelenler katıldı.

İBRAHİM TAŞEL’DEN VEYSİ AKAY’A TAM DESTEK

AK Parti’den 27. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği Aday Adayı olan Veysi Akay’a verdiği destekle ilgili bir açıklama yapan Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı ve Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, “40 yıldır eğitim camiasının içindeyim. Bizi bugünlere bize olan güven getirdi. Ben bugüne kadar inanmadığım hiçbir şeyin yanında durmadım. Veysi Akay hocamıza inanmasam bugün burada bu masada olmazdım. Hem şahsım adına, hem TÖDER adına hem de Final Okullarım adına sonuna kadar Veysi Akay’ın yanındayım” dedi.

selyus