Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Şubat 2016

İcraat yok, şov çok sizde..!!

Kadıköy Belediyesi’nin sosyal medyadaki “Restorasyon başlıyor, takipteyiz” paylaşımına sert tepki veren Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahan, “Plan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşüldü. Planda öyle sizin salladığınız gibi otel ticari alan yok. Ayrıca siz sadece restorasyona uygun ruhsat verdiniz. İcraat yok, şov çok sizde” dedi.

Kadıköy Belediyesi sosyal medya hesabından Haydarpaşa Garı’nın kastederek “Restorasyon başlıyor, takipteyiz” diye yaptığı paylaşıma Kadıköylü vatandaşlardan tepki geldi. Siz zaten Hükümet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarını takip etmekten başka bir şey yaptığınız yok diye eleştiri alan Kadıköy Belediyesi pişkin tavırlarıyla “Biz tepki gösterdik te aslına uygun kaldı” gibi çok inandırıcı olmayan açıklamalarla algı oluşturmaları da bir tiyatro.

Bu arada altını kalın harflerle çizerek ifade etmek işitiyoruz; Hem Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun hem de Kadıköy Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımların altına eleştiri getiren vatandaşları engellediklerini ve haklarında şikayetçi olduklarını tüm Kadıköylülerin bilmesini istedik. Eleştiriye bu kadar kapalı, at gözlüğü ile Kadıköy’ü yönettiğini zannedenler bu güzel kente ne katabilir ki?

“SİZDE BİR ŞEYLER YAPINDA BİZDE TAKİP EDELİM ALKIŞLAYALIM”

Kadıköylü bir vatandaş Kadıköy Belediyesi’nin takipteyiz sözüne  “Hep aynı taktik. Haydarpaşa Otel AVM oluyor diye bir yalan uydurup bu yalanı yayarak halkı kandıran siz değil misiniz?

Sonra Otel AVM olmayınca, biz tepki gösterdik te öyle gar olarak kaldı, biz engel olduk diye yalan uyduran yine siz değil misiniz? Hizmeti yapana değil de yalan üzerinden siyaset yapanı alkışlayanlar var nasılsa Kadıköy’de. Bunu bildiğiniz için hep yaptığınız bu değil mi? Aynı şeyi Salı Pazarı ve Kurbağalıdere’de yapmadınız mı?” dedi. Kadıköylü vatandaş, takiptelermiş.. sizde bir şeyler yapında bizde takip edelim alkışlayalım..!! diyerek konuşmasını tamamladı.

 ÖMER ŞAHAN, “İCRAAT YOK, ŞOV ÇOK SİZDE”

Kadıköy Belediyesi’nin kendi sosyal medyasından yaptığı açıklamaya bir tepkide Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan’dan geldi. Şahan, Kadıköy belediyesinin her zaman olduğu gibi şov yaptığını söyledi.

Ömer Şahan, “Kadıköy Belediyesi sizin plan yapmak yetkiniz mi var? Plan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşüldü. Planda öyle sizin salladığınız gibi otel ticari alan yok. Ayrıca siz sadece restorasyona uygun ruhsat verdiniz. İcraat yok, şov çok sizde. İşte CHP’li sosyal belediyecilik anlayışı” diye konuştu.

selyus