Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Eylül 2015

İffet Polat Siyaset Akademisi’nde

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Geçmişten günümüze siyaset ve algı operasyonu” konulu Siyaset Akademisi’ne katılan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, geçmişte yaşanan olumsuzluklar ve günümüzdeki AK Parti düşmanlarının algı operasyonu çabalarını detaylı olarak anlattı.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Geçmişten günümüze siyaset ve algı operasyonu” konulu Siyaset Akademisi’ne katılan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, katılımcılarını yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ile Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun da katıldığı Siyaset Akademisi’nde konuşmacı İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “Geçmişten günümüze siyaset ve algı operasyonu” üzerine önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli ve başarılı siyaset kadını olan Başkan Polat, geçmişte yaşanan olumsuzluklar ve günümüzdeki AK Parti düşmanlarının algı operasyonu çabalarını detaylı olarak anlattı. Özellikle Milli Görüşçülere geçmişte yapılan büyük haksızlıklar ve zulümlerle ilgili bilgilerde aktaran Polat, bugün de aynı şeyi yapmak istediklerini ancak güçlü iktidar sayesinde emellerine ulaşamadıklarını ifade etti.

Çok yoğun ilgi gösteren partililere moral vermeyi de ihmal etmeyen AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, inşallah diyerek 1 Kasım seçimlerinden başarıyla çıkacaklarının altını özellikle çizdi.

selyus