Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Nisan 2015

İffet Polat Tuzla’da

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe başkanlığı ve Orhanlı teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret sırasında başkan Polat’ın yanında İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Sorumlusu Nurdan Öztorun ile Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı da hazır bulundu.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Tuzla’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Polat, önce Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ziyaret etti. Başkan Polat’ın yanında İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Sorumlusu Nurdan Öztorun ile Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı da hazır bulundu. İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ve ekibini makamında ağırlayan başkan Yazıcı, “Sayın başkan, sizleri ağırlamaktan son derece onur duyuyor ve yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Belediye başkanı Yazıcı’nın nazik evsahipliğinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Yazıcı, özellikle marina projesini ve ilçeye yapılan önemli yatırımları anlattı.

ORHANLI MAHALLESİNİN HEYECANI

İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, daha sonra yanındaki heyetle birlikte Orhanlı Mahalle İrtibat Bürosuna geçti. Mahalle teşkilatının, başkan Polat’ın katılımıyla yaşadıkları heyecan gerçekten görülmeye değerdi. Mahalle Kadın Kolları Başkanı Yasemin Çiçek ve Mahalleden Sorumlu İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Semra Demir tarafından ağırlanan İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, heyetiyle birlikte Orhanlı Mahalle Kadın Kolları toplantısına katılarak mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda başkan Polat’ın desteği ve güvenini alan kadın kolları mahalle teşkilatının motivasyonu tavan yaptı.

BAŞKAN POLAT’IN DESTEĞİ VE GÜVENİ

Başkan Polat, “Burada, bu toplantıda inanmış bir kadro görüyorum. Biliyorsunuz çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Mahalle başkanınız ve ilçe başkanınızla birlikte ‘Yeni Türkiye’ için durmadan, yorulmadan çalışmalısınız. Onun için sorumluluğumuz ağır. Benim size desteğim ve güvenim her zaman tamdır” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞAN KOCA YÜREKLİ İNSANLAR

Tuzla Kadın Kolları İlçe Sorumlusu, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Özyazar, mahalle teşkilatının heyecanından mutluluk duyarak şunları ifade etti: “Gecesine gündüzüne katmış var gücüyle daha güçlü bir Türkiye için çalışan koca yürekli insanlarla aynı masada hasbihal etmek insana gerçekten inanılmaz duygular yaşatıyor. Ayrıca, Tuzla İlçesi Kadın Kolları’nın çalışmalarını en güzel şekilde organize eden, bilgili ve bir o kadar da tecrübeli güler yüzlü İlçe Kadın Kolları Başkanımız Derya Bacacı ile seçim sürecinde hızla yol almak ayrı bir güzellik” diye konuştu.

 

VAKİT, YÜZDE 60 HEDEFE ULAŞMA VAKTİ

İl Kadın Kolları Başkanı sayın İffet Polat’ı ağırlamanın gururunu yaşadığını belirten Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “Başkanımızın bize desteği tam, güveni ise sonsuz… Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Vakit, AK Parti ailesi olarak birliktelik vakti, çalışma vakti. Ve yine vakit, girmedik ev, sıkılmadık el, dokunmadık yürek bırakmama vakti!!! Ayrıca vakit, yüzde 60 hedefe ulaşma vakti. Rabbim mahcup etmesin diyor ve Tuzla Teşkilatı olarak üstesinden geleceğimize inanıyorum…”

İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, son olarak AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığına giderek, hem İlçe Başkanı Sebahattin Demirci hem de Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’yı ziyaret ederek seçim süreciyle ilgili bilgiler aldıktan sonra kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler:
selyus