Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ağustos 2018

İl Başkanı Bayram Şenocak’tan Üsküdar’da yoğun program

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, sırasıyla AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Üsküdar Belediyesi ve “Yılın Projesi” Ödülü’ne layık görülen, Üsküdar Belediyesi Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret etti.

İlçe binasında İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan tarafından karşılanan Başkan Şenocak, burada teşkilat mensuplarına seslendi.

Üsküdar’da 24 Haziran seçimlerinde CHP ile oy farkını 43 bine çıkarma başarısını göstermeleri hasebiyle başta Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan olmak üzere, ilçe teşkilatına, belediye meclis üyelerine ve belediye ekibine teşekkür etti.

Daha sonra Üsküdar Belediyesine geçen Şenocak, burada Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından karşılandı. Başkan Türkmen, Başkan Şenocak’a ilçeye kazandırdıkları mega projeler ve hizmetlerden bahsetti.

Başkan Şenocak, 4,5 yıl gibi kısa zamanda bu kadar büyük bir başarıyı gösterdiğinden dolayı Başkan Türkmen’e tebriklerini ileterek teşekkür etti.

Şenocak son olarak “Yılın Projesi” Ödülü’ne layık görülen, Üsküdar Belediyesi Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret ederek burada çalışan kocaman kalpli ve güler yüzlü Down Sendromlu gençlerle biraraya gelerek hasbihal etti.

ŞENOCAK, TEBESSÜM KAHVESİNDE DWON SENDROMLU GENÇLERLE BULUŞTU

Ziyaretleriyle ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Şenocak, “Üsküdar İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. İlçemizle ilgili güncel konuları konuştuk, projelerimizi değerlendirdik.

Daha sonra Üsküdar Belediyemizi ziyaret ederek belediyemizin proje ve çalışmaları hakkında Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen ile görüşmelerde bulunduk. Nazik ev sahipliği için kendilerine teşekkür ederim.

Daha sonra ise “Yılın Projesi” Ödülü’ne layık görülen, Üsküdar Belediyemizin Tebessüm Kahvesinde yüreğinde gerçek sevgiden başka bir şey olmayan kocaman kalpli ve güler yüzlü kardeşlerimizle kucaklaştık” dedi.

selyus