Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Mart 2018

İlhan Ocaklı yeniden Şile’nin başkanı

AK Parti Şile 6. Olağan İlçe Kongresi coşkulu ve yoğun katılımı bir ortamda gerçekleşti. Şile Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, genel merkezin teveccühleri ile aday gösterilerek yeniden seçildi.

Kongreye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, İstanbul Milletvekilleri, ilçe ve belediye başkanları katıldı.

OCAKLI HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Şile 6. Olağan İlçe Kongresinde açılış konuşması yapan İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, “Biz bu davaya inandık, bu dava için durmadık ve çalıştık. Zahmetsiz rahmet olmaz. Bugün gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan İlçe Kongremize teşrif eden genel başkan yardımcımıza, bakanlarımıza, grup başkan vekilimize, milletvekillerimize, il başkanımız ve yönetimine, ilçe başkanlarımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademe yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, muhtarlarımıza, delegelerimize, üyelerimize, STK ve kanaat önderlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Durmak Yok Yola Devam” dedi.

selyus