Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Şubat 2016

İsa Mesih Şahin, “2019’da Kadıköy’de devrim yapacağız”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Kadıköy’de için hazırladığımız eylem planı ile; farklı bir siyaset tarzı ortaya koyacağız. Ve ben inanıyorum ki bu farklılıkla, bu inançla, bu heyecanla, 2019’da Kadıköy devrimini beraber başarırız”

AK Parti Kadıköy Şubat Ayı Danışma Meclisi’nde teşkilat mensuplarının heyecanı programa ayrı bir değer kattı. İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde, Kerim Bilgili’nin Divan Başkanlığında tamamen demokratik bir ortamda gerçekleşen danışma meclisine AK Parti MKYK Üyesi, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım, Hasan Turan, Osman Boyraz ve Kadıköy Teşkilat mensupları katıldı.

“BİZ; BU YOLDA İNANAN, HEYECANINI KAYBETMEYEN KARDEŞLERİMİZLE DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH”

Kadıköy’de farklı bir siyaset tarzı ortaya koyarak 2019 seçimlerinde hep beraber devrim yapacaklarına inandıklarını ifade eden AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “İnancını ve heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyen bir kardeşiniz olarak size sesleniyorum; Ne olur Allah aşkına! Kadıköy için inancı olanın inancını, heyecanı olanın heyecanını köreltmeyin. Biz; bu yolda inanan, heyecanını kaybetmeyen kardeşlerimizle devam edeceğiz inşallah. Bu kutlu yürüyüşte yolumuz açık, Allah yar ve yardımcımız olsun!

Kadıköy’de için hazırladığımız eylem planı ile; farklı bir siyaset tarzı ortaya koyacağız. Ve ben inanıyorum ki bu farklılıkla, bu inançla, bu heyecanla, 2019’da Kadıköy devrimini beraber başarırız.

Kardeşlerim Biliyorum zor bir hedeften bahsediyorum. Evet zor ama imkansız değil. Bütün mesele; bu işe kafa yormaktan, uygun bir siyaset ve doğru stratejiyi üretmekten geçiyor. Hatırlayın; AK Parti hareketinin temeli olan 1994 seçimlerinde, hiç kimse liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ımıza belediye başkanlığını kazanma konusunda şans vermiyordu. Ama o yılmadı, inandı ve o zamanın ruhuna göre bir siyaset modeli koyarak zafere uzandı.

İşte ben bundan bahsediyorum.

Zamanın ruhuna uygun bir siyaset modeli bulmaktan bahsediyorum” diye konuştu.

“BUNDAN SONRA DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ İNŞALLAH”

Kadıköy İlçe Teşkilatından Sorumlu Milletvekili Osman Boyraz, “Bazı yasada açık belirtilen çözülmeyecek konularla ilgili elimizden bir şey gelmediği için tabi bizde üzülüyoruz. Bugün bu danışma meclisinde anladım ki sizin bana olan muhabbetiniz ve özleminiz artmış sık sık konuşalım diye. İnşallah bundan sonra daha sık görüşürüz” dedi.

“KASADAKİ PARA İMF’NİN BORCUNU KARŞILIYORDU”

Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı, “Aziz kardeşlerim biz bir olduk birlik olduk, liderimiz, Kurucu Genel Başkanımız, bugünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 14 Ağustos 2001 tarihinde hep birlikte AK Parti’yi inşa ettik. AK Parti Türk Siyasi Hayatına Tüzel kişi olarak 14 Ağustos 2001 tarihinde var oldu.

O yıllarda nasıl bir Türkiye vardı? 2002’de bitmiş bir Türkiye aldık. Gayrı safi milli hasıla 25 milyon dolardı, İMF’ye 23.5 milyon dolar borcumuz vardı. Biz böyle bir ülke yönetimi teslim aldık.

Yanı kasada olan paramız bile bizim değildi. İMF’ye olan borcumuzu ancak karşılıyordu. Göreve geldiğimizde ilk icraatımız haksız kazanç elden eden birililerinin muslukları kesmek oldu. Kasayı doldurup hizmete dönüştürmemiz lazımdı. Birilerinin hoşuna gitmeyip biz saldırsa da aldırış etmeden yolumuza devam ettik. Eğitimden sağlığa, duble yollardan mega projelerle farklılığımızı fark ettirdik. Tabı bugün durum ortada”

 

selyus