Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Mayıs 2015

İsa Mesih Şahin, “Anadolu Yakası’na çalışıyoruz”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Şu an genel bir seçime gidiyoruz ve biz sadece Kadıköy’e çalışmıyoruz. Anadolu Yakası’nın bütün ilçelerine çalışıyoruz. Niye? Kadıköy bir aktarma merkezi. Metro, Metrobüs, Marmmaray, İskelelerin olması nedeniyle Kadıköy’den, sizde taktir edersiniz ki her gün 100 binlerce insan akışı var”

İstanbul’un en genç ve çalışkan ilçe başkanı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Anadolu Yakası yerel basınla biraraya gelerek geride bıraktıkları 25 günlük seçim sürecini ve bu süreçte yaptıkları seçim çalışmalarını değerlendirdi. 10 yıldır AK Parti siyasetinin içinde aktif olan tecrübe, donanım ve vizyon sahibi İlçe Başkanı Şahin, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinden çok umutlu görünüyor.

Yerel basının ilgi gösterdiği toplantıda Kadıköy’ün 25 gününü geniş bir konuşmayla anlatan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Çok önemli bir seçim sürecini hep beraber yaşıyoruz. 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine doğru adım adım yürüyoruz. Bizler yaklaşık 25 gündür aktif olarak sahadayız. Her ne kadar diğer siyasi partilerde bu hareketlilik görünmese de, biz 25 gündür adaylarımızla birlikte sahada yoğun bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Her gün farklı noktalarda, farklı çalışmalara imza atıyoruz. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ile görüşerek, Kadıköy’ün her noktasında var olmaya çalışıyoruz. Biz zaten siyasete bakış açımızı Kadıköy İlçe başkanlığına başladığımızda öyle ifade etmiştik. Kadıköy’ün her noktasında var olacağız demiştik. İşte bunun içinde ilk sınavımız bu genel seçimler oldu. Bu genel seçimlerde Kadıköy’ün her noktasında çalışma yapacağız. Bunu yapmak için de gayret gösteriyoruz. Arkadaşlarımız Seçim Koordinasyon Merkezi’ne büyük bir harita koydular ve her yapılan çalışmada hangi noktadayız orayı işaretliyorlar. Şu anda işaretlenen yerlerde renkler iyicene artmaya başladı. 6 Haziran akşamına geldiğimizde inşallah o haritada boyanmamış (işaretlenmemiş) hiçbir yer kalmayacak. Bunu hedefliyoruz.” dedi.  

“KADIKÖY’ÜN HER NOKTASINA VAROLACAĞIZ”

Konuşmasına devam eden İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Tabi ki AK Parti olarak Kadıköy’de oy oranımız düşük. Elimizden geldiğince biz bu seçimde oy oranımızı yukarılara taşımaya çalışacağız. Şu an genel bir seçime gidiyoruz ve biz sadece Kadıköy’e çalışmıyoruz. Anadolu Yakası’nın bütün ilçelerine çalışıyoruz. Niye? Kadıköy bir aktarma merkezi. Metro, Metrobüs, Marmmaray, İskelelerin olması nedeniyle Kadıköy’den, sizde taktir edersiniz ki her gün 100 binlerce insan akışı var. Onun için bizim özellikle merkezi noktalarda yaptığımız her bir çalışma sadece Kadıköy’e değil bütün Anadolu Yakası’na, 1. Seçim Bölgesinin tamamına hizmet etmiş oluyor. Burada şöyle bir örnek vereceğim: bin tane üye yapsak, bunun 800 tanesi diğer ilçelere gidiyor ve sadece 200 tanesi bize kalıyor. Aynı şekilde seçim çalışmalarımızın yansıması da bu şekilde olacak. Onun için bu misyonu da üzerimize yükleyerek yolumuza devam ediyoruz. Sadece Kadıköy’ün oy oranını arttıralım gibi bir derdimizde yok, ikinci bir derdimiz bütün Anadolu Yakası’na hizmet etmek. İnşallah bu dertlerle ve bu düşüncelerle 7 Haziran’a kadar gece gündüz koşturacağız. Az öncede ifade ettiğim şekilde Kadıköy’ün her noktasında var olacağız. Elimizden geldiğince de Kadıköy’den en iyi sonucu almaya çalışacağız” diye konuştu.

“KADIKÖY’DE AYKIRI SİYASET YAPACAĞIZ”

Başkan Şahin, “Tabi seçim sonrasındaki süreçte de biz Kadıköy’de farklı bir siyaset tarzı ortaya koyacağız. İlk günde ifade ettik, geçen günkü basın toplantısında da ifade ettik, bundan sonraki süreçte de bunu aynı şekilde yansıtacağız. Klasik siyasetin dışına çıkıp aykırı bir siyaset yapacağız. Kadıköy’de farklı şeylerin yapılmasına inanan bir ekibe sahibiz. Enerji dolu, genç bir ekibe sahibiz. İnşallah bu ekiple birlikte Kadıköy’de iyi ve doğru şeylere imza atacağız. Tabi şuda var, biz sizlerle belli aralıklarla beraber olmak isteriz. Sizlerle Kadıköy’ü, İstanbul’u ve genel siyaseti masaya yatırmak isteriz. Sizlerde istediğiniz zaman bizlerle beraber olabilirsiniz. Her zaman birarada olabiliriz. Buna her zaman açığız. Şunu da çok net söylüyorum; tabi basının yapacağı eleştiri her zaman görevidir. Bir siyasetçi bunu belki kolay kolay söyleyemez ama, her platformda dile getiriyorum. Eleştiriye sonuna kadar açığız. Eleştiri sevilmez ama biz yapıcı eleştirilere sonuna kadar açığız. Yeterki bize göremediğimiz, fark etmediğimiz bir alanı göstersin. Bunu da bir kazanım olarak görüyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler:
selyus