Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Mart 2015

İstanbul olmanın onurunu, sorumluluğunu hissediyoruz

AK Parti Türkiye’nin umudu olmuş ve geleceğini değiştirmiş bir siyasi harekettir diyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “İstanbul olmanın onurunu, sorumluluğunu hissediyoruz ve burada hem kucaklaşmak hem dualaşmak adına sizlerle bulunmaktan çok mutluyum.” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin ev sahipliğinde24 Mart Salı günü İl Başkanlığında düzenlenen programa, AK Parti İstanbul İl Kadın Koları Başkanı İffet Polat, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Giyaseddin Gergin, İl Başkan Yardımcılıları, eski ve yeni İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 22 ve 23. Dönem Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

DAVAMIZI YARI YOLDA BIRAKMADIK

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen akşam yemeğinde bir konuşma yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş, siyasetin ancak ilkelerle, değerlerle ve bir davaya inanmakla yapılabileceğinin altını çizerek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Siyaset, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi uzun soluklu bir yolculuktur. Böyle bir hareket olmasaydı, ilkeli duruşumuz olmasaydı, siyasette bulunmazdık diye düşünüyorum. Ülkeyi hak ettiği yere taşıma adına, gelecek adına değerlerimizin yeniden toplumda sevilmesi, yaşatılması adına bu siyasi hareket çok önemli işler yaptı. 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Siyaseti hep ilkelerle, değerlerle ve millete hizmet için yaptık. Duruşumuzdan ödün vermedik ve inandığımız davamızı hiç yarı yolda bırakmadık. Birçok kardeşimiz evini, ailesini, işlerini ihmal etme pahasına bu dava uğruna çalıştı, çabaladı. Hepsini saygıyla anıyor, aramızdan ayrılanlara da rahmet diliyorum” diye konuştu.

TANIŞ OLMAK, BİRLİKTE YOL YÜRÜMEKTİR

Daha sonra kürsüye çıkan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti İstanbul ailesine seslendiği konuşmasında, siyaseti samimiyet içerisinde gönülden gönüle bir sevgi, saygı ağı kurarak yaptıklarını vurgulayarak “Aynı davaya omuz vermiş, aynı ideallere inanmış insanların gerçekten buluşmaya, konuşmaya, tanış olmaya ihtiyacı var. Bizler için tanış olmak kucaklaşmak demek, kalben haberleşmek, inandığımız davamızda birlikte yol yürümek demektir. Dostluğumuzu, tanışıklığımızı Rabbim daim eylesin. AK Parti Türkiye’nin umudu olmuş ve geleceğini değiştirmiş bir siyasi harekettir. İstanbul olmanın onurunu, sorumluluğunu hissediyoruz ve burada hem kucaklaşmak hem dualaşmak adına sizlerle bulunmaktan çok mutluyum” dedi.

7 HAZİRAN’DA YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ

İl Başkanı Dr. Selim Temurci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzde tek bir hedefimiz var. Hedef 7 Haziran seçimleridir. 2023 Hedeflerine doğru giderken bizim önümüzde duranlara karşı bu seçimlerden zaferle çıkmalıyız. İstanbul’un büyük aklını, bu partinin büyüyüp, gelişimine katkı sağlayan bütün dostlarımızı, kardeşlerimizi hep birlikte büyük bir inançla sahada görmeliyiz. Bunun dışında bir duruş AK Parti’nin kutlu davasına zarar verir. Onun için yürekten inanıyorum ki, Rabbimin izni ve inayetiyle 7 Haziran’da İstanbul’da yeni bir destan yazacağız. Rüyamızda görsek bir araya geleceğine inanmayacağımız, hayır bunlar bir araya gelemez dediğimiz kesimler AK Parti karşısında cephe almış durumdalar. Biz inandığımız yolda yürüyerek yine kazanacağız ve bu kesimlerin hevesleri yine kursaklarında kalacak. Eğer bu siyasi hareket Recep Tayyip Erdoğan’la İstanbul’da doğmuşsa, önümüzdeki dönemde İstanbul’un sorumluluğu herhangi bir şehrin sorumluluğuyla karşılaştırılamaz. İstanbul iktidara gelmenin anahtar şehridir, aynı zamanda iktidarda kalmanın da anahtarıdır.”

Etiketler:
selyus