Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Eylül 2015

İstanbul SKM’lerde mesai başladı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı üç bölge Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışları ‘Haydi Bismillah’ diyerek yapıldı. İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin katılımıyla gerçekleşen açılışların ardından SKM’lerin mesaisi başlatılmış oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 1., 2. ve 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışları İl Başkanı Dr. Selim Temurci, milletvekilleri ve milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti. İl Başkanı Dr. Selim Temurci, üç bölge Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı sonrası milletvekili adaylarıyla biraraya geldi. İstanbul 1. Bölge SKM Başkanı Sedat Ecin, İstanbul 2. Bölge SKM Başkanı Timuçin Oğuz, İstanbul 3. Bölge SKM Başkanı Abdurrahman Dursun ile İl Yürütme Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantılarda, seçim çalışmaları ve siyasi gündem değerlendirildi.

Bölge SKM açılışlarında bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Bütün İstanbul’un teveccühüne mazhar olarak, Türkiye ortalamasının üzerinde ve olabildiğince fazla sayıda milletvekilimizi buradan uğurlayacağız. 1 Kasım demek; bizim için ‘Haydi Bismillah’ demek, yeni bir başlangıç demek. Kuruluş ruhu ile ‘Haydi Bismillah’ dediğimiz bu yeni başlangıcın, İstanbul teşkilatları olarak bugün 1. Bölge’de Milletvekili Adaylarımızla beraber başlatacağımız bu sürecin, İstanbul’umuza ve milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Seçime 32 gün kaldı. Bu 32 gün boyunca durmadan, yorulmadan, İstanbul teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte, yeniden büyük ve güçlü Türkiye için yollarda olacağız.” dedi.

selyus