Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Kasım 2017

İstanbul Takipte’nin “40 Yıllık Yürüyüş” vefa gecesi duygu doluydu

İstanbul Takipte Haber Sitesi, yine önemli bir programa daha imza atarak İstanbul’da ses getirdi. Her yıl geleneksel hale getirdiği “Alanında İz Bırakanlar” ödül töreninin yanı sıra “40 yıllık yürüyüş” vefa gecesi düzenleyen İstanbul Takipte, önemli siyasileri ağırladı. Gecenin öncüsü olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 1989 yılında İlçe Başkanlığını yaptığı Refah Partisi Yönetim Kurulu’nu görünce duygulanarak zorluk ve olanaksızlıklar içinde geçen o tarihi günlere geri gitti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ev sahipliğinde Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleşen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım, Harun Karaca, Mehmet Doğan Kubat, AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Halide İncekara, Milli Nizam ile Milli Selamet Partisi MKYK Üyesi Rıdvan Dildar, AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Sefa Demiryürek, Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Yavuzlar Vagon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yavuz, AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, 1989 yılı RP Beşiktaş İlçe Yönetim Kurulu kadrosu, Belediye Başkan Yardımcıları, İBB Meclis Üyeleri, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Teşkilat Mensupları katıldı. Program İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci ve Başyazarımız Veli Dalbudak’ın selamlama konuşmalarıyla başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 1989 yılında başkanlığını yaptığı Refah Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yoğun katılımından dolayı etkilenerek çok duygulandı. Ataş, o meşakkatli ve bir o kadar da dava aşkıyla geçen yıllardan bahsetti. Mustafa Ataş, aradan 28 yıl geçmesine rağmen, sahneye çağırdığı yönetim kurulu arkadaşlarının ismini tek tek saydı.

ATAŞ, KONUŞMASINA TEBRİK VE TEŞŞÜKLER BAŞLADI

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin düzenlediği gecede bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, Öncelikle bugün bu programı burada organize etmemize imkan sağlayan, böyle güzel bir gemide bu programı yapmamıza vesile olan Üsküdar Belediye Başkanı’mızı tebrik ediyorum. İkinci tebrik ve teşekkürüm de İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin Genel Yayın Yönetmeni ve ekibine kutluyorum ve tebrik ediyorum” dedi.

“RABBİMİZ BİZE 40 YILLIK BU SİYASİ YOLCULUĞUMUZDA CUMHURBAŞKANIMIZLA 32 YILINI BİR FİİL BİRLİKTE YÜRÜMEYİ RABBİM BİZE NASİP ETTİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yaparken yaşadıkları bazı anılarını paylaştı ve “Birisi bana dese ki hayatınızda en güzel yıllar nedir diye. Sayın Cumhurbaşkanımız, genel başkanımızla birlikte siyaset yaptığımız yıllardır derim. Allah’a hamd ediyoruz ki Rabbimiz bize 40 yıllık bu siyasi yolculuğumuzda 32 yılını bir fiil birlikte yürümeyi Rabbim bize nasip etti. Bundan dolayı ben kendimi çok bahtiyar ve mutlu addediyorum. Kesintisiz 32 yıl. Değerli arkadaşlar Tayyip Erdoğan’ın üzerinden, genel başkanımızın üzerinden bir gram da olsa yük alabildiysek kendimizi mutlu addederiz. Ve bunu siz değerli dostlarımızla, arkadaşlarımızla birlikte o yük alma gayretini sizlerle almayı Rabbim bize nasip ettiği için Rabbimize hamd ediyoruz” diye konuştu.

“BU GÜZEL İNSANLAR CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇOK ZOR GÜNLERİNDE YANLARINDA OLDULAR VE HALA YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDİYORLAR”

Daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise “Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları, çok değerli büyüklerimiz, başta genel başkan yardımcılarımız ki bugün büyüğümüz Mustafa Ataş ve siyasi yol arkadaşlarıyla ilgili bir gece düzenleniyor. Bu güzel insanlar Cumhurbaşkanımızın çok zor günlerinde yanlarında oldular ve hala yanlarında olmaya devam ediyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Yolları ve bahtları açık olsun. Bu güzel ülkemizde, bu cennet yurdumuzda, bu aziz milletin huzuru için, mutluluğu için, geleceği için gayret gösteren bütün devlet ve millet büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yelkenci, zor şartlarda ayakta durmaya çalışan haber sitesine sahip çıkıldığı taktirde davaya çok büyük katkıları olacağını dile getirdi.

YAVU YAVUZ, “SAYIN MUSTAFA ATAŞ VE YOL ARKADAŞLARINI TEBRİK EDİYORUM”

İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen İşadamı Yavuz Yavuz da yaptığı konuşmada: “Sayın Genel Başkan Yardımcımızla vefa gecesinde aynı duyguyu paylaşmanın onurunu yaşıyorum. AK Parti’nin içinden biri olarak zor şartlarda ayakta durmaya çalışan İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne her zaman destek vereceğim. Şahsen, öncelikle siyasette 40 yılını dolduran AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Ataş ve yol arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye açıklamada bulundu.

Gecede siyasette 40 yılını dolduran Mustafa Ataş ve beraberindeki arkadaşlarına plaket verilirken, geceye katkıda bulunan ve konukları çok özel ağırlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e de plaket takdim edildi. Gece, Valide Sultan Gemisi’nin üzerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün gece görüntüsü eşliğinde özçekimle son buldu.

selyus