Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Eylül 2017

İstanbul teşkilatlarının örnek ilçesi Beykoz’da sevgi dolu bayramlaşma

Çalışkanlığı ve önemli çıkışlarıyla AK Parti İstanbul Teşkilatlarının örnek ilçeleri arasında gösterilen Beykoz İlçe Başkanlığı’nda Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programı gerçekleşti.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı 16 yıllık bayramlaşma geleneğini sürdürdü. AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın öncülüğünde ilçe binasında gerçekleşen bayramlaşma programına partililer yoğun ilgi gösterdi. Kurban Bayramı vesileyle bir araya gelinen bayramlaşma programına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Hasan Sert, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, üç kademe yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatları ve Beykozlular katıldı.

“BAYRAN TATİL DEMEK DEĞİLDİR”

Bayramlaşma programına ev sahipliği yapan Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan “Öncelikle bayramınız tebrik ediyor, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Hem Ramazan Bayramı hem de Kurban Bayramı, yeryüzünde insanları bu şekilde bir araya getiren başka bir vesile bilmiyorum. İki bayram da bizlerin insani eksikliklerimizi temizleyen bir beraberlik. Bayramlar tatil demek değildir. Şahsen AK Parti hareketinin önümüzdeki süreçte de birlik beraberliğini koruyup, daha da büyüyerek hizmetini sürdüreceğine inanıyorum. Tekrar hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

selyus