Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Şubat 2017

İstanbul’un AK Kadınları Bakan Albayrak’ı ağırladı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, Başkan Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde yürüttüğü “İstanbul Kadın Akademisi”nin üçüncü dersinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı ağırladı. Bakan Berat Albayrak, kadın teşkilatlarına referandum ve süreçle ilgili bilgiler aktardığı ifade edildi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nın istikrarlı bir şekilde yürüttüğü “İstanbul Kadın Akademisi”nin üçüncü dersine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak katıldı. İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile Başkan Yardımcıları’nın katıldığı toplantının konusu referandum idi. İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde basına kapalı olarak yapılan gerçekleşen “İstanbul Kadın Akademisi” dersinde yoğun ilgi gören Bakan Albayrak, salonu dolduran kadın teşkilatlarına 16 Nisan’da yapılacak olan referandumla ilgili bilgiler aktardığı ifade edildi.

Toplantıda ayrıca AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, İstanbul Kadın Teşkilatlarını referandum süreci ile ilgili motive edici etkili bir konuşma yaptığı gelen bilgiler arasında. 

selyus