Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Şubat 2017

Kadıköy Başbakanı ağırlayacak

Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla 5 Şubat Pazar Günü Saat 12.00’de Fikirtepe Kentsel Dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirilecek. Başbakan Yıldırım’a Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin eşlik edecek.

Kentsel dönüşümün sembol noktalarından birisi olan Fikirtepe’de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yoğun çabalarıyla sorunlar çözülmeye başlandı. Bakan Özhaseki göreve geldikten sonra AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’le birlikte bölgeyi gezerek; ”Fikirtepe’de hızlı bir şekilde çözüme gideceğiz” mesajı vermişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki’nin bu gezisinden çok geçmeden sürecin tıkanıklığı bir bir giderilmeye, sorunlu yerler çözülmeye başlandı. Çözümün yansıma olarak da; Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla 5 Şubat Pazar Günü Saat 12.00’de Fikirtepe’de temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin büyük özverisiyle Fikirtepe’de sorunları bir bir çözüyoruz. İnşallah kısa zamanda bütün Fikirtepe’nin yüzü gülecek. Sayın Başbakanımızın bölgeye gelmesi, bölgeye ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Ben bütün Kadıköy’ü Pazar Günü yapılacak temel atma törenine davet ediyorum.” dedi.

selyus