Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Temmuz 2017

Kadıköy Belediyesi araçlarının Sakarya’da ne işi var!

Kadıköy’ün beceriksiz belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu, hizmetten yoksun bıraktığı kendi ilçesini Türkiye’nin en sefil ilçeleri arasına sokmaktan utanmadığı gibi, belediyenin resmi araçlarını Sakarya’ya gönderip, korsan yürüyüş yapanların hizmetine sunabiliyor. Kadıköylü vatandaşlar, “Aleni suç işleyen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu ne zaman tutuklanacak.” diyor.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Sözde adalet yürüyüşü yapan CHP’liler vatandaşın tapulu arazisini gasp etmekten geride durmuyor. CHP’li belediyelere ait iş makineleri ve damperli kamyonlarla araziye giren korsan  elemanlar, arazinin sahibi Cengiz Filiz’den izin almadıkları ortaya çıktı.

Burada dikkat edilmesi, hatta altı çizilmesi gereken bir başka konu ise; suç işleyen belediyeler arasında Kadıköy Belediyesi de bulunuyor. Kamyonların üzerindeki yazıdan da anlaşılacağı üzere Kadıköy Belediyesi’ne ve diğer belediyelere ait araçların Sakarya’da ne işi var? Resmi kurumlara ait araçların korsan yürüyüş için kullanılması aleni suç olduğunu bilen İçişler Bakanlığı her hangi bir işlem yapacak mı? Çok merak ediyoruz!

Kadıköy’ün beceriksiz belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu, hizmetten yoksun bıraktığı kendi ilçesini Türkiye’nin en sefil ilçeleri arasına sokmaktan utanmadığı gibi, belediyenin resmi araçlarını Sakarya’ya gönderip, korsan yürüyüş yapanların hizmetine sunabiliyor.

Sakarya’nın Serdivan İlçesinde CHP’lilerin gasp etmek istediği arsanın sahibi Cengiz Filiz, “Sabahleyin komşular telefon ettiler, inşaata mı başladın diye sordular? Hayır dedim. Bizim de inşaat yap niyetimiz vardı zaten. Müteahhitti aradım, ‘hafriyata mı başladın diye sordum? hayır dedi. Bir geldim baktım herkes arsamızda. Burası benim şahsi yerim, nasıl kullanırsınız? Polis ve zabıtaya haber verdim. Sağolsun polis teşkilatı geldi, onları araziden dışarı çıkardı. Kılıçdaroğu Adalet aramak için yürüyor muş! Benden izin almadan, hiçbir talep olmadan benim arazimde hafriyat yapıyor muş, konaklama yapacakmış! Nasıl adalet arıyorsa bunlar! Ne adaleti arıyormuş? Bunlar gaspçı, gasp ediyorlar kendi yerimizi! Böyle adalet mi olur, böyle adalet mi aranır?” dedi.

selyus