Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ocak 2015

Kadıköy gençliği Erkan Alemdar’a emanet

AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde gençlik kolları yeni başkanı Erkan Alemdar oldu..

AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla BY Otel’de gerçekleşti. 17 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen kongreye AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekilleri İsmet Uçma, Gürsoy Erol, Osman Boyraz, Muhammet Bilal Macit, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emrullah Yabanigül, MKYK Üyeleri Ömer Faruk Kırali, Serdar Orhan, Şerif Mahmutoğlu, İl Başkan Yardımcısı Özlem Öztekin Vural, İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin, Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Sayın, Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, önceki dönem İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. İsa Sinan Göktaş, İBB Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, belediye meclis üyeleri, ilçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, delegeler ile mahalle teşkilatları katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından seçime geçildi ve Erkan Alemdar Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilmiş oldu.

AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Av. İsa Sinan Göktaş duygulu konuşmasıyla teşkilatla helalleşip yeni başkan Erkan Alemdar’a ve ekibine başarılar diledi..

İstanbul Yerel Haber ve İstanbul Takipte internet siteleri olarak çiçeği burnunda AK Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Erkan Alemdar ve yönetimine başarılar diliyoruz.

Etiketler:
selyus