Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Ekim 2015

Kadıköy seçmenine Mustafa Demiral dokunuşu

İstanbul’un AK Parti’ye mesafeli ilçesi Kadıköylü seçmene gönlünün sıcaklığı, samimi duruşu ve siyasi tecrübesi ile dokunan AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, bu seçimlerde Kadıköy’den beklenilenin üzerinde bir oy alacaklarına inanıyor.

Kadıköylüler her ne kadar AK Parti’ye mesafeli durur deseler de, bugün öyle olmadığını gördük. AK Parti’nin köklerinden gelen deneyimli ismi ve bilgi birikimli adayı Av. Mustafa Demiral, vatandaşlarla güzel diyaloglar yakalayarak sıcak ortamlar oluşturdu. Önce vatandaşın nabzını ve tepkilerini gören, tepki verenleri ikna ettikten sonra 13 yılda bu ülkeye yapılanları ve de bundan sonra yapılacakları tek tek anlatan AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, partisine harıl harıl oy istedi.

“SEÇİMLERDE İYİ BİR İVME YAKALAYACAĞIZ”

Kendisiyle sahada seçim çalışmalarında olan AK Parti Kadıköy Teşkilatının da taktirini toplayan Demiral, Anadolu Yakası’nda dolaştığı 14 ilçede sahanın nabzını çok iyi tuttuğunu düşündüğünü ve inşallah 1 Kasım Seçimleri’nde tek başına iktidara gelecekleri gibi, onunda üstünde bir ivme yakalayacaklarını özellikle ifade etti.

  

selyus