Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Temmuz 2018

Kadıköy teşkilatı Silivri’de

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın öncülüğünde, Silisinde ki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasına katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve İstanbul teşkilatları davayı yakından takip etti. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, Kadıköy teşkilatı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasına Silivri’de katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak basın açıklamasında: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Davası kararı açıklandı. Milletin iradesine kurşun sıkan, 34 vatandaşımızı şehit eden hainler cezalandırıldı. 15 Temmuz ülkemiz demokrasisi için bir milat ve diriliştir. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun. dedi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av.Aydoğan Ahıakın: 15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasında karar verildi.
134’ü tutuklu 143 sanığın yargılandığı davada 72’si hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası olmak üzere toplam 99 sanığın mahkumiyetine karar verildi.
Milletin vicdanında mahkum olan hain darbecilerin Mahkemece hak ettikleri cezaya çarptırılmalarıyla adalet yerini buldu. Beraat kararları açısından ise Savcılık tarafından kararın temyiz edilerek bozulacağına inanıyorum dedi.

selyus