Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Ekim 2015

Kadın Kollarına merkez desteği

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanı ve 24. Dönem Milletvekili Mine Lök Beyaz, bu hafta İstanbul 3 bölge İlçe Kadın Kollarının seçim çalışmalarına destek verdi.

Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanı ve 24. Dönem Milletvekili Mine Lök Beyaz, 1. Bölgede; Beykoz, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye, 2. Bölgede; Gaziosmanpaşa, Sultangazi, 3. Bölgede Esenyurt ilçelerine ev sohbeti, çat kapı, engelli-yaşlı ziyaretleri gerçekleştirerek kadın seçmenlere biraya geldi. Bu ziyaretlerde kadınlarla tek tek hasbihal etti, istek ve sorunlarını dinledi ve aynı zamanda ilçelerdeki kanaat önderlerini de ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Ayrıca yönetimi AK Parti’de olan belediyelerin de Sosyal Hizmet binalarına ziyaret gerçekleştiren Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanı Mine Lök Beyaz, buralarda yetkililerden bilgi alarak, istişarelerde bulundu.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ile birlikte Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanı Mine Lök Beyaz, Ümraniye İlçesinde bulunan “Van Gürpınar Dayanışma Derneği”nde Güneydoğulu seçmen kadınlarla bir araya geldiler. Burada kendilerini Ümraniye Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ülkiye Toptaş karşıladı. Kadınlara birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı veren İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ile Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanı Mine Lök Beyaz, kadınların ülkenin kaderini değiştirecek feraset ve gücün merkezi olduklarını belirterek 1 Kasım Seçimleri’nin artık AK Parti meselesinden çıkıp memleket meselesi olduğunu vurguladılar.

selyus