Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Aralık 2016

Meclisin en arka sırasında süklüm püklüm oturan bir milletvekili

Haberimizin direk olarak muhatabı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin fotoğrafta da görüldüğü üzere mecliste en arkada direğin dibinde süklüm püklüm oturması dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli. 15 Temmuz öncesinde hem mecliste hem de AK Parti Grup toplantılarında en önlerde oturan Dişli’nin fotoğrafta da görüldüğü üzere mecliste en arkada direğin dibinde süklüm püklüm oturması dikkatlerden kaçmadı. Daha öncede yaptığımız haberde açıkladığımız üzere, son 5,5 ayda diğer genel başkan yardımcılarının her birinin en az 13-14 defa haberinin girdiği genel merkez sitesine Şaban Dişli’nin en son 6 Temmuz 2016 tarihinde “Bölgedeki yumuşamayla inşallah Suriye’de artık akan kanı durdurmamız gerekiyor” başlıklı haberi girmişti.

O gün bugündür Dişli’den tık yok. Anadolu’da hiç mi bir ziyaret yapmadı, hiç mi teşkilat toplantılarına katılmadı, hiç mi bir basın açıklaması yapmadı, en azından hiç mi kendi seçim bölgesine gidip seçmenle buluşmadı? Eğer varsa, yaptıkları siteye niye konmuyor? Bir suça ortak mı oldu? Ya da vatan haini bir yakını mı var? Eğer yaptığı bir icraat yok ise niye Genel Başkan Yardımcısı olarak orada tutuluyor. Genel Başkan Yardımcılığı makamı dekor saz için kullanılma yeri değildir! AK Parti diğer partiler gibi sıradan bir parti değil, AK Parti dünyanın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu’dur. Orada her bir koltuğun manevi değerine paha biçilemez. Başını dik tutamayan ezik olanlar o koltukta bir dakika bile tutulmamalı.

15 Temmuz Darbe girişimini yöneten kadronun içinde olan FETÖ’cü kardeşi Tüm General Mehmet Dişli, Şaban Dişli’yi bağlamaz diyenler varsa ilahi adalet sizi bir bağlar, bir bağlar ki! Başkomutan Erdoğan, vakti gelince dişlerini sökeceği Dişli herhalde sabaha bıraktıklarından..!!

 

 

selyus