Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Mayıs 2018

Mehmet Genç’ten kendine yakışan açıklama geldi

AK Parti’nin tecrübeli siyaset adamı, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Genç, genel merkez tarafından bugün Yüksek Seçim Kurumu’na verilen listenin ardından bir açıklama yaptı. Tamamen yapıcı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven dolu mesajlar veren Mehmet Genç, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığını ifade eden mesajlar verdi.

Mehmet Genç’in açıklaması şöyle:“Saygıdeğer dostlarım; Bildiğiniz üzere AK davanın bir müntesibi olarak; AK Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı oldum.

Bugün milletimizin umudu, birlik ve beraberliğin teminatı AK Parti’miz İstanbul’da hizmet verecek Milletvekilleri listesini açıkladı. Listeye giren dava arkadaşlarıma ‘Can-ı Gönülden’ başarılar dilerim. Her biri birbirinden değerli Milletvekili adayı arkadaşlarımızın dava sadakati, birikimi ve tecrübeleriyle Ülkemizi 2023 hedefine ulaştıracaklarına hiç şüphemiz yoktur.

Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle AK Parti olarak Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu istikamet doğrultusunda, ‘‘Yeni Türkiye’’ hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemeye devam edecek.

Bugün;

2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda; daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye inşa etmek için, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bu hedeflere durmadan yorulmadan aynı heyecan ve azimle koşar adım gitme zamanıdır.

Bu süreçte siz değerli dostlarımızın ve milletimizin hayır duası ve desteği yolumuzu aydınlatıp, bize ışık tuttu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, Milletimiz için ve ‘Yeni Türkiye’ için Durmak Yok! Yola Devam…” dedi.

 

selyus