Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Kasım 2015

Mehmet Hüsrev’in duygulandığı buluşma

Seçim çalışmaları sırasında kendisine destek veren arkadaşlarıyla biraraya gelen ve bu anlamlı gecede bir hayli duygulandığı gözlenen AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, “Artık seçimi geride bıraktık. İnşallah bundan sonra kamu ve siyasi birikimimle nefsinden arınmış, ego, ene ve kibirden uzak bir şahsiyet olarak vatandaşlarıma, ülkeme ve ümmete hizmet etmek istiyorum. Rabbim inşallah bu fırsatı verir. Durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, seçim çalışmaları boyunca kendisine yakından ve uzaktan katkı sunan dostları ve hemşerileriyle teşekkür için biraraya geldi. 28 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen gecede duygulu bir konuşma yaparak kamu ve siyasi birikimleriyle önümüzdeki süreçte vatana, millete ve ümmete hizmet etmek istediğini ifade eden Hüsrev, konuşmaların ardından seçim çalışmalarında yanında olan ve uzaktan yakından emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti.

“GELECEĞİNİ BİLİYORDUM”

Konuşmasına savaşta yaşanmış bir hikaye ile başlayan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, “Çok samimi iki arkadaş askere gider, oradan da savaş çıkar savaşa giderler. Bunların taburu savaş esnasında büyük zayiat verir. Komutan derki zayiat verdiğimiz taraftan değil, diğer taraftan koşup cepheyi kuşatmamız gerekir. Komutan da bu iki arkadaştan bir tanesinin seçer ve onu o zayiat verdiğimiz yere yönlendirir ancak Ahmet bombayı yer. İki arkadaştan diğeri Hasan komutanım ben arkadaşımın yanına gitmek istiyorum der. Komutan izin vermez, gidemezsin, gidersen sende ölürsün der. Bütün gitme talimatlarına rağmen bu komutanı dinlemez hemen o arkadaşımın son nefesinde yanında olmak gerekir der ve koşarak Ahmet’in yanına gider. Aralarında kısa bir konuşma geçer ve Ahmet ölür. Hasan hemen geri döner ve merakla kendisine sorarlar Ahmet ne dedi sana? “Geleceğini biliyordum” der. Belki savaş satında değiliz ama sizleri bu akşam bekliyordum, geleceğinizi biliyordum. İyiki varsınız, hoşgeldiniz, safalar getirdiniz” diye konuştu.

 

“DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

26. Dönem Milletvekili Adayı olarak seçim çalışmaları için yola çıktığını söyleyen Hüsrev, “İlk sosyal medyada da paylaştığım üzere kamu görevimi bırakarak siyasi bir sürecin içine girdiğimi beyan etmiştim. Bunu yaparken de kanaat önderlerimin görüşünü ve büyüklerimin de duasını alarak yola çıkmıştım. Bu seçim süreci çok renkli, hareketli ve bana çok şey kattığı bir süreç olarak tamamlandı. Bana bu süreçte her ne şekilde olursa olsun katkı sağlayan arkadaşlarımla bugün burada birarada olmanın mutluluğunu ayrıca yaşadığımı belirtmek istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca seçim sürecinde sosyal medyadan olsun, sahadan olsun, uzaktan ve yakından olsun destek veren siz değerli şahsiyetlere, İl Başkanımız Dr. Selim Temurci beyefendiye çok çok teşekkür ederim” dedi.

 

“KAMU VE SİYASİ BİRİKİMİMLE VATANDAŞLARIMA, ÜLKEME VE ÜMMETE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Mehmet Hüsrev, “Ben sadece kamunun gücüyle bir şeyler olacağını düşünürdüm ancak seçim çalışmalarında sahada vatandaşlarla biraraya gelince gerçeklerin öyle olmadığını ve vatandaşın gücünün gerçek güç olduğunu gördüm.

Artık seçimi geride bıraktık. İnşallah bundan sonra kamu ve siyasi birikimimle nefsinden arınmış, ego, ene ve kibirden uzak bir şahsiyet olarak vatandaşlarıma, ülkeme ve ümmete hizmet etmek istiyorum. Rabbim inşallah bu fırsatı verir. Durmak yok yola devam.” şeklinde konuştu. 

 

selyus