Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Eylül 2015

Mehmet Hüsrev, ‘ya nasip’ dedi

TSE Koordinatörlük görevinden istifa eden Mehmet Hüsrev, AK Parti ‘den İstanbul ve Rize illeri tercihi ile milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı.

Ülkesine, memleketine sevdalı, yiğit adam Mehmet Hüsrev, bilgi birikimi ve bürokratik tecrübesiyle TBMM’de yüce milleti en saygın bir şekilde temsil etmek istiyor. TSE Koordinatörlük görevinden istifa eden Hüsrev, AK Parti ‘den İstanbul ve Rize illeri tercihi ile milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı. İstanbul’da ve Rize’de yakından tanınan ve çok sevilen, aynı zamanda tevazu sahibi olan Hüsrev, sevdalı olduğu millete hizmet etmek için bu veballı göreve talip olduğunu dile getirdi.

“ÇIKTIĞIM BU YOLDA RABBİME SIĞINIRIM”

Aynı zaman bir gönül adamı olan Mehmet Hüsrev, “Değerli dostlarım; ülkemizin hassas bir dönemden de geçmesi münasebetiyle, liyakat ve sadakatim ile heyecan ve heveslerimi,  inançlarımla örtüştürüp, 26. dönem milletvekili seçimleri için çok sevdiğim kurumum TSE’den istifa edip, bugün itibarıyla AK Parti ‘den İstanbul ve Rize illeri tercihi ile milletvekili aday adaylığı müracaatı yapmış bulunmaktayım.

Ferasetimin, kanaat önderlerimin ve siyasi otoritenin de istişaresi ile çıktığım bu yolda Rabbime sığınırım.

“Olanda hayır olacağı” inancımla her ne olursa olsun, pazara kadar değil, mezara kadar milli ve manevi değerlerimle durmak yok, yola devam.

Vatana, Millete, İslam Alemine, tüm insanlığa hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

selyus