Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Ağustos 2016

Metin Külün, “İl teşkilatlarında ve belediyelerde zaaf gösteriliyor”

FETÖ ile mücadele konusunda İl teşkilatlarında ve belediyelerde zaaf gösterildiğini belirten Milletvekili Metin Külünk, Şimdi isim vermiyorum illeri; ama halkımız isim de isterse, çıkar konuşurum. Çürükleri, bozukları temizleyeceğiz, temizlenecek.”

Bir televizyon kanalının konuğu olan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, FETÖ ile mücadele konusunda üniversitelerde, il teşkilatlarında ve belediyelerde zaaf gösterildiğini açıkladı. Metin Külünk, FETÖ/PDY soruşturmalarının bazı yerlerde manipüle edildiğine dikkat çekerek, “Gözaltına alınmış, örgütle ilişiği kesinleşmiş bir adamı serbest bırakmak kimin ne haddine… “ İl teşkilatlarında ve belediyelerde zaaf gösterildiğini ifade eden Külünk, ne demek istedi? Acaba AK Parti’nin üst düzey isimleri soruşturmalara müdahale mi ediyor! Ya da soruşturmayı yürütenler FETÖ konusunda Başkomutanımız gibi samimi değil. 

“KİMSE KENDİNİ SAKINDIĞINI, SAKLANDIĞINI DÜŞÜNMESİN. HEPSİNİN ZAMANI GELECEKTİR”

Çok konuşulacak ve altı çizilecek açıklamalarda bulunan Milletvekili Metin Külünk, “Yerel güç merkezleri bu örgütün üzerinden, bu halkın üzerinden, bu operasyonların üzerinden elini çeksin” dedi. Külünk, “Belediyeler ve il teşkilatları, Sayın Erdoğan’ın şehit edilmesini mi bekliyorsunuz; bu örgütle uzlaştığınızı açıklamak için… Siz, Erdoğansızlaştırılmış bir Türkiye’de bu hain, alçak terör örgütü ile yaşamanın beklentisi içinde misiniz? Eğer bunların hevesindeyseniz; bu millet size, bunun için de müsaade etmeyecek ve bunun da mücadelesini verecektir. Daha ne bekliyorsunuz, ne bekliyorsunuz gereğini yapmak için? Adaletsizlik yok, zulüm yok, haksızlık yok; ama hesap sorma var. Şimdi isim vermiyorum illeri; ama halkımız isim de isterse, çıkar konuşurum. Çürükleri, bozukları temizleyeceğiz, temizlenecek. Sokak istihbaratı her şeyi duyuyor, herkesin farkında, kim ne yapıyor, biliyorlar. Kimse kendini sakındığını, saklandığını düşünmesin. Hepsinin zamanı gelecektir” şeklinde konuştu.

selyus