Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Şubat 2017

Milletvekili Külünk, “Bu örgütün hepsine tek tip elbise giydirilmelidir”

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Bu örgüt bizim istikbalimizi çalacaktı. Bu örgüt bir işgalci örgüttür. Bu işgalci örgüte normal şartlarda kurallarla mahkemelerde takım elbise kravat içerisindeki bu millete şirin gözükme fotoğraflarına izin verilmemelidir. Bunların hepsine tek tip elbise giydirilmelidir.”

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kırşehir İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER) tarafından organize edilen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Fetullahçı Terör Örgütü’ne top tüfek giden Milletvekili Külünk, “Bu işgalci örgüte normal şartlarda kurallarla mahkemelerde takım elbise kravat içerisindeki bu millete şirin gözükme fotoğraflarına izin verilmemelidir”

Metin  Külünk, “Bu örgüt bizim istikbalimizi çalacaktı. Bu örgüt bir işgalci örgüttür. Bu işgalci örgüte normal şartlarda kurallarla mahkemelerde takım elbise kravat içerisindeki bu millete şirin gözükme fotoğraflarına izin verilmemelidir. Bunların hepsine tek tip elbise giydirilmelidir. Bu milletin adalet duygusunu istismar ederek bu milletin duyguları üzerinden psikolojik operasyon yapmalarına izin verilmemelidir. Açık söylüyorum, o gece başarılı olsalardı bu ülkede nüfusun yüzde 25’i yoktu. Üçte biri yoktu. Bu ülkede kısa zamanda bir milyon insanı katletmeyi hedeflemişlerdi.” dedi.

selyus