Milletvekili Serkan Bayram’ın açıklaması ülkenin gündeminde

Milletvekili Serkan Bayram’ın açıklaması ülkenin gündeminde

AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, TBMM Fetullahçı Terör Örgütü Meclis Araştırma Komisyonu 2. toplantısında “FETÖ elebaşı komisyona gelsin ifade versin” açıklaması Türkiye’nin gündemine oturdu. Konuşmasını çarpıtmak isteyenlere de: açıklamalarım mecliste kayıtlıdır” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Katip Üyesi, AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, FETÖ elebaşı ve Pensilvanya’nın soytarısı Gülen hakkında yaptığı açıklama sonrası Türkiye’de en çok konuşulan isim oldu.

“KONUŞMAM ÇARPITILMAK İSTENİYOR”

Yaptığı açıklama sonrası bir anda dikkatleri üzerine çeken Milletvekili Bayram, “Konuşmam çarpıtılmaya çalışılıyor. Biz komisyon olarak Amerika’ya gidelim demedim. FETÖ elebaşı sağda solda suçsuz olduğunu söylüyor, madem suçsuz gelsin komisyona ifade versin dedim. Açıklamalarım mecliste kayıtlıdır.” diye konuştu.

“FETÖ ELEBAŞI GELSİN KOMİSYONA AÇIKLAMA YAPSIN”

Komisyonun 2. Oturumunda yaptığı açıklamaları saptırmak isteyenlerin olduğunu ancak meclis kayıtlarının TBMM’de durduğunu, ne diyeceğinin bilincinde olduğunu ve bu darbe girişimin elebaşı komisyonumuza çağrılarak dinlenmesi, bizim için çok büyük bir hukuken de sonucu olacağını belirten Fetullahçı Terör Örgütü Meclis Araştırma Komisyonu Katip Üyesi, AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, “. Nedir bunlar? Malumunuz hükümetimiz tarafından FETÖ elebaşının iadesi için başvuruldu, bu süreç devam ediyor. Bu sürece bu komisyonumuzun da katkı sunması için, bu elebaşı her yerde dünya basınına diyor ki’ Ben masumum, ben darbeyi yapmadım. Komisyon kurulsun, gerçek ortaya çıksın’ gibi alakasız mesnetsiz beyanlarda bulunur. Buyurun milletin komisyonu burada. Her Türk vatandaşı gelip bu komisyonda darbe ile ilgili görüşlerini beyan edebilir. Gelmezseniz bu darbeyi zımnen kabul etmiş olursunuz. Bunun bir çağrısıdır. Keza gelmediği taktirde biz TBMM Araştırma Komisyonu olarak en azından elimizde güçlü bir done oluşacak, dünya kamuoyuna ilgili yerlere, her partiden üye olduğu için bunu çok rahatlıkla anlatacağız ve Adalet Bakanlığımızın başvurmuş olduğu iade sürecine de o dosyada da ek delil olacaktır.” dedi.

 

 

selyus