Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Mayıs 2018

Muharrem İnce gel bakalım buraya!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayının “Muharrem İnce gel bakalım” diyerek açıkladı. Sahne gelerek bir konuşma yapan Muharrem İnce, Şubat 2018 kurultayında dediklerini inkar edercesine Kılıçdaroğlu’na yalakalık yaptı. Dün Kemal Kılıçdaroğlu’na “CHP’nin Genel Başkanı doğal cumhurbaşkanı adayıdır. Yok böyle bir şansı. Yani partiyi ben yöneteyim ülkeyi başkası yönetsin. O zaman koltukta niye oturacaksın ki!” diyen Muharrem İnce, bugün: “Sayın Genel Başkanım, hep söylediniz parti Başkanından Cumhurbaşkanı olmaz, parti üyesi Cumhurbaşkanı olmaz. Bunu hep söylediniz. Ben de bu görüşünüze hep katıldım” dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen Büyük Buluşma’da, CHP cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu açıkladı.

Kılıçdaroğlu, “Ne dedik? Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Bunları kim yapacak? Öğretmenler yapacak. Öğretmen nedir? Toplumun aydınıdır öğretmen. Elinde meşaleyle toplumu aydınlatan kişidir öğretmen. Öğretmen baş tacı ettiğimiz kişidir öğretmen. Öğretmen toplumu aydınlatan bilge bir kişidir öğretmen.

Ve bu sorunları çözme konusunda bir öğretmen, kararlı, inançlı, enerjik çabasını harcamak istiyor. Ve eski bir öğretmen, yeni bir politikacı Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya.”

Dün Kemal Kılıçdaroğlu’na “CHP’nin Genel Başkanı doğal cumhurbaşkanı adayıdır. Yok böyle bir şansı. Yani partiyi ben yöneteyim ülkeyi başkası yönetsin. O zaman koltukta niye oturacaksın ki!” diyen Muharrem İnce, bugün: “Sayın Genel Başkanım, hep söylediniz parti Başkanından Cumhurbaşkanı olmaz, parti üyesi Cumhurbaşkanı olmaz. Bunu hep söylediniz. Ben de bu görüşünüze hep katıldım” dedi.

Türk siyasetinin gelmiş geçmiş en beceriksiz ve yalancılarından Süleyman Demirel, “Dün dündür, bugün bugündür” derdi. Bu gün bu yalancılar CHP çatısı altında sürmektedir.

selyus