Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Mart 2016

Mukaddes Bilgin’e yaşlılardan dua yağmuru!

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, 18-24 tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” dolayısı ile Ümraniye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Bilgin, ziyaret edip ellerini öpüp hal hatır sorduğu yaşlılar tarafından çok taktir edilerek bol bol dua aldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, 18-24 tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” dolayısı ile Ümraniye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Bilgin, ziyaret edip ellerini öpüp hal hatır sorduğu yaşlılar tarafından çok taktir edilerek hafızalarda yer edindi. Ekibi, İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Birgül Özbek, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Semra Lafcı ile birlikte ziyaret ettiği büyüklerimizle ayrıca sohbet ederek, yüzlerindeki tebessümü ve mutluluğu gördüler. Yaşlıların yanından ayrılırken de dualarını alarak ayrıldılar.

YAŞLILARLA SOHBET BİR BAŞKA

Yaşlılara yaptığı ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Yaşlılar haftası nedeniyle Ümraniye’deki bazı yaşlılarımızı ziyaret ettik. Güzel muhabbetlerimizin yanı sıra günlük beslenmeleriyle ilgili ve evliliklerinin nasıl uzun ömürlü olduğunu konusunda bizlere bilgiler verdiler.  Ziyaretimizin en önemli tarafı ise; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, hükümetimizden memnun olduklarını ve hem Cumhurbaşkanımıza, hem hükümetimize hem de bize çok dua ettiler. Yaşlılarımızın duasına alabildiysek ne mutlu bize. Yaptığımız ziyaretlerden anladığımız insanlar için doğru işler yaptığınızda karşı tarafın memnuniyeti yüzüne yansıyor” dedi. 

selyus