Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Haziran 2018

Mustafa Ataş, 15 Temmuz şehit yakınları, gaziler ve eğitimcilerle Ataşehir’de buluştu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Şehit Yakınları ile Gaziler, Okul Aile Birliği Yönetimleri ve Okul Müdürlerine yönelik bir iftar programı düzenledi. İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan’ın öncülüğünde düzenlenen gönül sofrası programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ta katılarak davetlilere bir konuşma gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasına başlayan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Bu seçimlerin diğer seçimlerden farklı kılan bir özelliği var, o da bu seçimlerin. Cumhuriyet tarihinden bu yana Türkiye’de ilk defa yeni bir yönetim sistemiyle tanışmış olacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi, seçimlerden sonra uygulamaya konacak yeni bir yönetim modelidir. Artık koalisyon dönemlerinin ortadan kalkacağı ve artık koalisyonların o istikrarsız süreçlerini bir daha yaşamayacağız” dedi.

Ataş, AK Parti Hükümetinin son 16 yılda Türkiye’de hayata geçirdiği icraatları anttı ve 20012 öncesi ile 2002 sonrası yapılanları kıyasladı.

selyus