Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Ağustos 2018

Mustafa Ataş, “Birlikte olursak ulaşamayacağımız hedef yoktur”

Bayramlaşma töreninde bir konuşma gerçekleştiren AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Ataş, “Bu hedeflere de hep birlikte farklı düşünce ve farklı metotlarımızı bir kenara koyup birlikteliklerimizi ön plana sokabilirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir meselemiz yoktur. Kısaca birlikte olursak ulaşamayacağımız hedef yoktur” dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda Kurban Bayramı bayramlaşma töreni gerçekleşti. İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti MKYK Üyeleri ve İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ile Ravza Kavakçı Kan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı ve AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı mensupları katıldı.

İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, İl Sorumlusu Elif Şahin Keleş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Değerli arkadaşlar bizim sorumluluklarımız Genel Başkanımızın üzerinden yük alma sorumluluklarıdır. Şahsen ben böyle bakıyorum. Genel Başkanımız her gün 18-20 saat çalışan bir liderimiz. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar olan zamana baktığımızda hiçbir dünya liderine nasip olmayan başarılara imza atmış bir lider ve bizlerde onun kadrolarıyız. Bundan dolayı da Rabbimize Hamd ediyoruz. Şükrediyoruz. Daha yapacak çok işlerimiz var, çok hizmetlerimiz var, çok ulaşmamız gereken hedeflerimiz var. Bu hedeflere de hep birlikte farklı düşünce ve farklı metotlarımızı bir kenara koyup birlikteliklerimizi ön plana sokabilirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir meselemiz yoktur. Kısaca birlikte olursak ulaşamayacağımız hedef yoktur” dedi.

İlginizi çekebilir

CHP’ye haciz geldi!

CHP’ye haciz geldi!

selyus