Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Ocak 2018

Mustafa Ataş, “Bugüne kadar planları boşa çıkaran AK kadrolarla, 2019 sonrasında bir kez daha boşa çıkarılacaktır”

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “İnanıyorum ki bugüne kadar AK kadrolar nasıl ki bu planlarını boşa çıkardıysa, 2019 ve sonrasında da bütün bu planlar AK kadrolarla bir kez daha boşa çıkarılacaktır.”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Tokat 6. Olağan Kongresine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, burada bir konuşma yaptı.

Tokat Teşkilatlarını selamlayarak konuşmasına başlayan Mustafa Ataş, “Önümüzdeki süreçte de o hain çetelerin, yurt dışındaki hainlerle yurt içindeki işbirlikçileri yeniden AK Parti’nin başarısını engellemek için millete hizmet eden kadroların önünü kesmeye gayret edecekler ve bir takım planlarını hayata geçirmeye çalışacaklar. Ama inanıyorum ki bugüne kadar AK kadrolar nasıl ki bu planlarını boşa çıkardıysa, 2019 ve sonrasında da bütün bu planlar AK kadrolarla bir kez daha boşa çıkarılacaktır.”

Vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Ataş, “Yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza edebilelim, yeter ki aramıza fitne sokmaya çalışan hainlere karşı uyanık olmaya çalışalım. Eğer biz bir olursak, diri olursak, iri olursak, kardeş olursak hep birlikte Türkiye olursak Allah’ın gücünün dışında hiçbir güç bizim önümüze geçemeyecektir, bizim başarılarımızı Allah’ın izniyle engelleyemeyecektir.” ifadesini kullandı.

Kongrenin yapıldığı salonda geniş güvenlik önlemleri alındı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın konuşma yaptığı platformun yanına yerleştirilen 360 derece açıyla salondan görüntü alabilen özel güvenlik kamerası da ilk kez bu kongrede kullanıldı.

 

selyus