Mustafa Ataş, Ümraniye Kongresinde darbe sevicilere yüklendi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte AK Parti Ümraniye 6. Olağan Kongresine katılan Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, bir konuşma yaptı.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin önünü kesmeye çalışanlara karşı. Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini kesmeye çalışanlara vermeyelim diyen Mustafa Ataş, “Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini kesmeye çalışanlar 2007 yılında denediler, 2008 yılında denediler, 2013 yılında gezi olaylarıyla denediler, 2014 yılında denediler ve nihayet 15 Temmuz 2016 yılında adi darbe girişimiyle bu ülkeyi işkal etmeye kalktılar. Bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlar, bu ülkenin kalkınmasını ve gelişmesini hazmedemeyenler zannettiler ki geçmişteki siyasi yapılar gibi höt deyince kenara çekilip ve gerçekleştirmeye çalıştıkları emellerine kavuşuruz diye düşündüler. Ama hepsinde yanıldılar. 15 yıllık iktidarlarımız döneminin hiç birisinde bu demokrasi dışı yöntemler sonuç alamadı. Çünkü bu ülkenin başında adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan vardı. Onun için başaramadılar” dedi.

MAKAMLAR MEVKİLER GELİP GEÇİCİ

Ataş, “Hiçbir makam ve mevki baki değildir. Bulunduğumuz makamlar hiç birimize baki değildir. Bilesiniz ki makamlar ve mevkiler, sıfatlar ne olursa olsun, bunların hepsi gelip geçicidir. Önemli olan muhabbetimizdir, kardeşliğimizdir. Birliğimizdir, bütünlüğümüzdür. Millet olarak hangi ırktan, hangi renkten ve hangi dinden olursak olalım birliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece bilesiniz ki hiçbir şer odağı sizi alt edemeyecektir” diye konuştu.

İlginizi çekebilir

AK Parti kampa giriyor

AK Parti kampa giriyor

selyus