Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Aralık 2017

Mustafa Ataş’ı yıpratma gayretleri beyhudedir

AK Parti’yle dışarıdan uğraşan hainler yetmiyor muş gibi bir de içeriden karıştırıcılar var. Bunlar, partiye zarar verme konusunda en önde giderler. Yetkili kurullarla ters düşünce birilerinin ismini de kullanarak sosyal medya silahını kullanırlar. Ayrıca kongrelerin devam ettiği ve kılı kırk yararak temayüllerin yapıldığı bu süreçte dışarıda kalan bazı partililer her zaman olduğu gibi yalanlara başvurmaya devam ediyor.

Son günlerde ortaya atılan ‘İstanbul Milletvekili Metin Külünk Teşkilat Başkanı oluyor’ yalan iddia üzerine cevap verme gereği dahi görmeyerek efendiliğiyle sessizliğini koruyan AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş, görevinin başındadır ve Allah’ın izniyle görevini başarıyla da yürütmektedir. 40 yıllık siyasi hayatının kesintisiz 32 yılını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile birlikte sürdüren Mustafa Ataş’ı yıpratma gayretleri beyhudedir.

“HAKKIMDA SOSYAL MEDYADA DAĞILAN KAYNAĞI BELİRSİZ HABERLERİN GERÇEKLİĞİ BULUNMAMAKTADIR”

Sosyal medyadaki yalan paylaşımda ismi geçtiği için konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “AK Partimizin teşkilat başkanı görevinin başındadır. Partimizin birliği ve beraberliği önemlidir. Hakkımda sosyal medyada dağılan kaynağı belirsiz haberlerin gerçekliği bulunmamaktadır. Bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum. Gündemimiz 2019. Hedefimiz 60+1” dedi.

 

selyus