Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Nisan 2018

Mustafa Gürkan, Milletvekili Aday Adayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da erken seçimin yapılacağını açıklamasının ardından AK Parti Beykoz önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti’den İstanbul 1. Bölge 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı oldu.

İlçe Başkanı olduğu yıllarda yaptığı önemli hizmetlerle Beykoz’da iz bırakan Gürkan’ı İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’nin yanı sıra, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf yalnız bırakmadı.

“HEM TEŞKİLATÇI KİMLİĞİMLE HEM DE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK SAHADA OLMAK İSTEDİM”

Sakin duruşu ve efendiliği ile Beykoz teşkilatlarında her zaman saygınlığını koruyan Mustafa Gürkan, “24 Haziran seçimlerinde hem teşkilatçı kimliğimle hem de milletvekili adayı olarak sahada olmak istedim. Büyüklerimizle yaptığımız istişareler sonucu Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Rabbim ülkemiz ve hakkımızda hayırlı eylesin. Aday adayı olmam için şahsımı teşvik edenlerden ve bugün burada beni yalnız bırakmayanlardan Allah razı olsun” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak İstanbul 1. Bölge 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Mustafa Gürkan’a başarılar dileriz…

selyus