Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Haziran 2015

Osman Boyraz diyor ki!

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Osman Boyraz’dan tüm sevenlerine ve de kamuoyuna mesajı var.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Osman Boyraz’dan tüm sevenlerine mesaj var. TBMM’nin en çalışkan milletvekillerinden bir olan Boyraz’ın 15. sırada olması nedeniyle meclise girememesi bizleri ve tüm AK Parti camiasını üzmüştür. Beyefendi, ağırbaşlı, çalışkan alçak gönüllü ve bir o kadar da dik duruşuyla bulunduğu camiada saygın bir yer edinen Osman Boyraz’a İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Sevgili Dostlar,

2011 yılında Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teveccühleri ve aziz milletimizin kararı ile Başkent yolculuğumuz başlamıştı.

Millete hizmet yolunda 4 sene boyunca meclis çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdük. Aziz milletimizin bekası için birçok kararın altına imza atıp, oyladık. 4+4+4’den tutun da başörtüsü zulmünü kaldıran ve Türkiye’deki özgürlüklerin önünü açan birçok kanun ve düzenlemeye destek verdik. Bunlardan hepsi birbirinden mühim ve milletimizin geleceği için önem arz eden mevzulardı. Ancak biri vardı ki bu benim için ayrı bir öneme sahipti. Sultanbeyli’de benim de önergede imzamın bulunduğu ve vatandaşlarımızın tapu problemini çözen kanuna attığım imza yüz binlerce vatandaşımızı huzura kavuşturdu.

Mecliste bulunduğum 4 yıl boyunca değer siyaseti yapmaya çalıştım. Yani, vatandaşımıza dokunmaya; onları anlamaya, onların fikir ve düşüncelerini gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gerekse parti meclisimize taşımaya çalıştım. Teşkilatlarımızın her türlü etkinliğine katılmaya çalışarak başta gençler olmak üzere teşkilatımızın tüm kademeleriyle hemhal oldum. Teşkilatım nereye çağırdıysa ikiletmeden koştum, onların yanında oldum. Özellikle İstanbul’da ki hemşeri derneklerinin Sivas’tan Erzurum’a Elazığ’dan Trabzon’a Rize’den Bayburt’a hülâsa davet edildiğim tüm hemşeri derneklerini ziyaret ederek hem onların kültürünü tanıma şansı elde ettim. Hem de sıkıntılarına yardımcı olmaya çalıştım.

Ve 4 yılın ardından yeniden seçimler geldi…

Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun teveccühü ve teşkilatlarımızın ahde vefası ile yeniden İstanbul 1. Bölgeden aday gösterildim.

Seçim çalışmalarını gerek teşkilatımız gerekse Sivaslı hemşerilerimizin destekleri ile çok yoğun bir şekilde sürdürdük. Sabah namazı ile başlayan çalışmalarımız gecenin çok ileri saatlerinde son buldu. Seçim çalışmalarımız boyunca -çocuğunu komşusuna emanet ederek bu dava için çalışan analarımız başta olmak üzere- bizleri sahada yalnız bırakmayan ilçe ve mahalle teşkilatlarımıza minnettarlığımı ifade etmek isterim.

Tüm bu çalışmaların yanında düzenledikleri toplu etkinliklerle desteklerini apaçık gösteren Sivaslı hemşerilerime de ayrıca teşekkür ediyorum.

Seçim çalışmaları esnasında da ifade ettiğim gibi milletimizin vicdanı hassas kuyumcu terazisi gibidir. Ve milletimizin kararı sandıklarda bu şekilde tecelli etmiştir.

“Olanda hayır vardır.”

Bundan sonra da inandığımız değerler uğrunda meclis içerisinde nasıl çalıştıysak meclis dışında da mücadelemizi ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğimizden ve performansımızda zerre bir düşüş olmayacağından emin olunuz.

Bu vesile ile;

2015 Seçimleri sürecinde başta AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olmak üzere 1. Bölge SKM Başkanı ve ekibine, İlçe Başkanlıklarımız ve İlçe SKM Başkanlıklarımıza ve özellikle mahalle teşkilatlarında seçim çalışmalarında heyecanla bizimle sahaya inen tüm teşkilat mensuplarımıza bilhassa hanımlara ve genç kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyor, tüm teşkilatımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Veysel’in ifadesiyle

Can kafeste durmaz uçar

Dünya bir han konan göçer

Ay dolanır yıllar geçer

Ben giderim adım kalır

Osman BOYRAZ

Etiketler:
selyus