Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Ocak 2017

Öztürk Yılmaz, sen nankörsün!

İŞİD’in elinden kurtarıldığında devletiyle ve hükümetiyle gurur duyan CHP’li nankör vekil Yılmaz, bu gün ise: “Kıbrıs’ı veriyorsunuz. Basbayağı Kıbrıs’ı satıyorsunuz” diye iftira atabiliyor. AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk: Vermeyiz biz Kıbrıs’ı, sen rahat ol. Seni vermedik, Kıbrıs’ı verir miyiz be..!!”  sözüne cevap veren CHP’li nankör vekil Yılmaz, “Sen sattın beni, ne kurtardın? Teslim ettin” diye aleni yalan söyleyerek gerçek kişiliğini ortaya çıkardı.

İŞİD’li teröristler tarafından kaçırılan ve daha sonra kahraman Türk askeri tarafından kurtarılarak yurda sağ salim getirilen “Musul Eski Başkonsolosu”, CHP Milletvekili Öztürk Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde anayasa değişikliği görüşmelerinde kürsüdeki konuşması sırasında AK Parti sıralarına dönerek: “Kıbrıs’ı veriyorsunuz. Basbayağı Kıbrıs’ı satıyorsunuz” diyerek gerçek kişiliğine döndü!

Bunun üzerine AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk: Vermeyiz biz Kıbrıs’ı, sen rahat ol. Seni vermedik, Kıbrıs’ı verir miyiz be..!!”

AK Parti’li Öztürk’e cevap veren CHP’li nankör vekil Yılmaz, “Sen sattın beni, ne kurtardın? Teslim ettin” diye aleni yalan söyleyecek kadar basit duruma düştü.

Nankör CHP’li vekil Öztürk, bu hükümet tarafından İŞİD’in elinden kurtulduğunda yaptığı açıklamalar ile bugünkü açıklamalar arasındaki bu büyük fark gösteriyor ki içinde sakladığı gerçek kişiliğini ortaya koymuş oldu.

HÜKÜMETİ ELEŞTİREN NANKÖR ÖZTÜRK YILMAZ’IN ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI

“AK PARTİ’Yİ SUÇLAMAK NEZAKETSİZLİK OLUR”

Bir gazetecinin “Şimdi CHP’den aday olacaksınız ama başınıza gelenlerden dolayı AK Parti’yi suçlamıyorsunuz” sorusuna cevap veren Öztürk Yılmaz, “Bu nezaketsizlik olur, karakterime yakışmaz. Ben bir vefa insanıyım. Bana o nezaketi gösteren bir insana saygıda kusur etmem. Birlikte çalıştığım, insanlara asla nezaketsiz bir davranışta bulunmam. 101 gün boyunca esaret altındaydım ve ülkemi satmadım. Gözüm karadır. Hiçbir zaman geri adım atmadım.” dedi.

“HER ŞEYİ BİLİYORLARDI VE EN İYİ ŞEKİLDE TAKİP ETTİLER”

Devlet tarafından İŞİD’in elinden kurtarıldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Konsolos Öztürk Yılmaz, kendileriyle ilgilenen herkese teşekkür etti. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadıklarını söyleyen Yılmaz, şöyle dedi: “102 gün oldu. 102 gün geçti. Esaretten kurtulmanın bugün ilk günüydü. Çok mutluyuz. Dün Başbakanımız haber verdi ‘Geliyoruz’ diye. Ben tam aradığımda ‘Öztürk Hoş geldin’ dedi. Demek ki benden daha yakın takip ediyorlarmış. Her şeyi biliyorlardı ve en iyi şekilde takip ettiler. Şahsen devletimle gurur duydum.” diye konuştu.

selyus