Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Ağustos 2016

Pensilvanya’daki şarlatan..!!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bir yanda ruhunu bedenini aklını Pensilvanya’daki şarlatana teslim edenler, bir tarafta da aklını ruhunu bedenini her şeyini Allah’a teslim edenler”

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pensilvanya’daki soysuz, terörist başına yüklendi.

“15 Temmuz uzun zamandır, defalarca tekrarlanan bu oyunun bozulduğu tarih olmuştur” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz bu oyunun bozulduğu tarih olmuştur. Ne yüce bir milletsiniz ya, ne güçlü bir milletsiniz ya. Bu milletle övünmeyeceğiz de kimle övüneceğiz ya. Ruhunu ve bedenini Pensilvanya’daki şarlatana esir etmiş küçük bir kesim dışında, milletimiz tüm renkleriyle istiklalinin ve istikbalinin yanında yer almıştır. Bir yanda ruhunu bedenini aklını Pensilvanya’daki şarlatana teslim edenler, bir tarafta da aklını ruhunu bedenini her şeyini Allah’a teslim edenler. İşte fark bu. Darbeyi planlayanlar bu girişim başarılı olsa da olmasa da TSK’mız başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin ciddi bir zafiyete düşeceğini sanıyorlardı. Öyle olmadığını görünce PKK’yı ve DAEŞ’i kullanarak gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdiler” dedi. 

selyus