Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Mart 2018

PKK’lı birgün gazetesinin başlığı!

PKK ve DHKP-C’li birgün gazetesi, vatan haini zihniyetini sosyal paylaşımında ortaya koydu. Siirt’te terör örgütü PKK tarafından şehit edilen korucular için şehit edildi cümlesini kullanmadı. 5 asker yaşamını yitirdi diyecek kadar alçak ve hain olan birgün gazetesi cezasız kalmamalı..!!

Siirt’te terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit oldu, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ormanardı köyü mevkisindeki yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine PKK’lı teröristlerce saldırı düzenlendi. Bu hain saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit oldu, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker yaralandı.

Vatan haini ve PKK’lı birgün gazetesi, kendi internet sitesinden haberi ‘Siirt’te PKK saldırısı: 5 askeri yaşamını yitirdi, 7 asker yaralandı’ diye veriyor. Askerlerimize şehit demeyen bir zihniyeti bu ülkede barındıran devleti de anlamakta zorluk çekiyoruz! Bu ülkenin evlatlarına kurşun sıkanlarla aynı safta olan bu vatan haini medya gruplarına daha ne kadar toleranslı davranacaksınız merak ediyoruz!!!

selyus