Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Haziran 2018

Refahlı Dostlar, gönül sofrasında buluştu

Refah Partisi Şişli’de kurulduğu yıldan kapandığı yıla kadar çeşitli kademelerde görev alan milli görüşçüler gönül sofrasında bir araya geldi. 9 yıldır kesintisiz sürdüren “Şişli Refahlı Dostalar İftar Programı” bu yıl Türk Dil ve Edebiyat Derneği bahçesinde gerçekleştirdi.

İftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, AK Parti 24. Dönem Sivas Milletvekili Ali Turan, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit, Refah Partisi Şişli eski ilçe başkanları ve Şişli teşkilat mensupları katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Refah Partisi Şişli İlçe ve İstanbul İl Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, “Biz o günlerde bugünleri hayal etmeden çalıştık. Cumhurbaşkanımızın bizim partimizin, bizim derdimizi dertlenen birisinin, hükümette bizim arkadaşlarımızın olmasını hayal etmedik. Çünkü bizim derdimiz vardı. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için bizim derdimiz vardı” diye konuştu.

“Şişli Refahlı Dostlar İftar Programı”nın sorumlusu Yalçın Özer, “Refahlılar olarak 9 yıldır iftar sofrasında buluşuyoruz. Rabbim kabul etsin. Yaklaşık 35 senedir aynı davanın yolcuları olan kadim dostlarla bir arada olmanın hazzını anlatmak mümkün olmuyor bunu yaşamak lazım. İftarımıza katılan bütün dostlarımıza ve özellikle hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim aynı heyecanla muhabbetimizi, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

selyus