Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Mayıs 2015

Rizeliler Çekmeköy’de buluştu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da katıldığı, Dernek Başkanı Neşegül Çiftçi’nin öncülüğünde Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çekmeköy Rizeliler Derneği (ÇERİDER) Dayanışma Gecesi’nde birlik beraberlik ve coşku vardı.

Çekmeköy Rizeliler Derneği (ÇERİDER) Dayanışma Gecesi’nde birlik beraberlik ve coşku vardı. Dernek Başkanı Neşegül Çiftçi’nin öncülüğünde Turgut Özal Kültür Merkezi’nde 20 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen gecede ülkemizin geleceğinin huzuru için önemli mesajlarda verildi.

Yoğun katılımın olduğu ve horonların oynandığı geceye, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Adem Sefer, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Erden, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Sandıkçı, Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Hayrı Çelik, belediye meclis üyeleri Celal Cebir ile Dursun Harman, Başkan Danışmanları Rıza Çakır ile Ekrem Kaya ve çok sayıda Rizeli katıldı.

Evsahibi olarak açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Rizeliler Derneği Başkanı Neşegül Çiftçi, “Öncelikle gecemize katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Bizler Çekmeköylü Rizeliler olarak birlik beraberlik içinde her geçen gün daha da güçleniyoruz. Bu gücümüzü de ülkemizi büyütmek için kullanıyoruz. Bu arada, Rizeli olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanımız Dr. Selim Temurci ve Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’dan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Gecede bir konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Kıymetli hemşerilerim, değerli misafirlerimiz, sizleri kültür merkezimizde ağırlamaktan onur duyduk. Bu geceyi başarıyla tertip eden Çekmeköy Rizeliler Derneği başkanı ve ekibini kutluyorum. Bu tür dayanışmalara her zaman ihtiyacımız var. Memleketi neresi olursa olsun, belediye olarak kapılarımız ardına kadar açıktır. Bizim görevimiz Çekmeköylü vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bu arada, modern yeni evlendirme dairemizi hizmete açık. Yakında da resmi açılışını yapacağız” dedi.

selyus